Advarsels- og udrykningslys

Her på siden finder du vores brede sortiment af advarsels- og udrykningslys. Ramudden A/S har et stort udvalg af forskellige løsninger inden for advarsels- og udrykningslys, som alle er gennemtestede. Vores store erfaring på området klæder os godt på til at rådgive dig som kunde, så du får dit behov indfriet.

 

Lys til alle situationer

Vores LED-løsninger er alle CE-godkendt i henhold ECE65R, hvilket er den eneste kvalitet vi kan stå inde får.  Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at blive set, når du arbejder med en af vores løsninger. En tryg arbejdsplads er en god arbejdsplads, og vi er sikre på, at du også vil føle dig ekstra sikker med en af vores LED-løsninger. En af grundende til at gå på opdagelse i kataloget er, at vores advarsels- og udrykningslys er meget specificerede stykker materiel, som hver især har nogle unikke egenskaber. Eftersom det kan være svært at finde den helt rette løsning på egen hånd, er du velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål til vores services.

Udrykningslys eller arbejdslys?

Uanset, hvilke behov du har for advarselslys, udrykningslys eller arbejdslys har vi et produkt, der matcher dine præferencer. Vi har alt lige fra arbejdslys, udrykningslys til LED-kryds i alle størrelser. Har du brug for hjælp til at løse en bilopbygning, kan du kontakte os på tlf. tlf. 70 20 20 94 og E-mail: mail@ramudden.dk. Her vil der være mulighed for at få professionel vejledning og rådgivning til at vælge de helt rette produkter.