Arbejdsbelysning

Hos Ramudden vejsikring har vi din trafiksikkerhed for øje. Vi går meget op i, at alle kommer sikkert fra a til b i trafikken, og derfor tilbyder vi en masse forskellige ting til at sikre dette. Men derudover har vi på vores hjemmeside også en masse andre produkter. Dette gælder for eksempel arbejdsbelysning, som du kan læse meget mere om her.

9 vare(r)
DTS-LED POINT 6
Inkl. moms 656,25 DKK
DTS-LED POINT 12
Inkl. moms 868,75 DKK
DTS-LED POINT 18
Inkl. moms 1.243,75 DKK
Night Angel Flood Light
Inkl. moms 2.750,00 DKK
Night Angel Spot Light
Inkl. moms 2.750,00 DKK
LED Arbejdslampe 27 W
Inkl. moms 223,75 DKK
LED Arbejdslampe 48W
Inkl. moms 311,25 DKK
POWERMOON® LEDMOON
Inkl. moms 22.748,75 DKK
Fiberjack® Teleskopstativ til Powermoon
9 vare(r)

Hvad er arbejdsbelysning?

Arbejdsbelysning er den form for belysning, som er at finde på arbejdspladser. Det skaber optimale arbejdsforhold for dem, der arbejder, ved at lyse op. Dette gør sig for eksempel gældende på en byggeplads, hvor man nogle gange skal bruge lys, hvis man arbejder om vinteren, hvor det bliver tidligt mørkt, eller hvis noget skal laves færdigt sent om aftenen.

Det er et skarpt, som regel hvidt, lys, der kan lyse et stort område op. Ofte skal arbejdsbelysningen være rettet mod det, der arbejdes på. Man skal så vidt muligt prøve at undgå at placere det et sted, som gør, at man for ofte skygger for det. Samtidig må man heller ikke kigge direkte ind i det, da lyset er meget skarpt og man kan blive blændet.

Hvorfor er det vigtigt?

De fleste arbejdspladser bruger for det meste LED arbejdsbelysning, og det er vigtigt af mange forskellige årsager at have styr på belysningen. Det er essentielt, da det blandt andet sørger for, at det er rart for de arbejdende at kunne se ordentligt uden at skulle anstrenge deres øjne, hvis der for eksempel er mørkt. Samtidig skaber det også præcision i det, der arbejdes på, da man med bedre lys kan se skarpere og mere.

Det er også vigtigt for at forebygge skader og opbygge sikkerhed, da et klart syn bidrager til, at man ikke falder ned, hamrer sig i hånden eller noget andet. Hvis man arbejder højt oppe på et stillads, kan det være livsfarligt, hvis ikke lysforholdene er i orden.

Sikker trafik

Hos Ramudden vejsikring sælger vi dog også en masse andet end LED arbejdsbelysning. Mange af de ting, vi sælger, er med til at opbygge trafiksikkerhed. Dette gør sig for eksempel gældende for vores udvalg af rotorblink, som er en form for udrykningsblink.

Derudover sælger vi også lave galger, som er essentielle i trafikken, når det kommer til skiltning ved vejene. Vores udvalg af lave galger fås i mange forskellige farver og størrelser, og vi har dem også til en god pris.

På vores hjemmeside finder du også ting til børn og barnlige sjæle med produkterne fra Decomark. Dette er blandt andet hinkestier, markeringer med tal og meget andet, som er perfekt til leg og læring i skolegården eller hjemme i haven.

Forbedring af arbejdsbelysning

Der er en del forskellige ting, som du kan gøre for at forbedre det lys, som dine medarbejdere arbejder i. Når du har købt din arbejdsbelysning hos os, er det vigtigt, at du har for øje, hvor du placerer den. Dernæst skal du også tænke på, hvilken farve lyset har.