LED flasher

Hos Ramudden Vejsikring går vi meget op i trafiksikkerhed. Din sikkerhed, når du færdes i trafikken, er nemlig vigtig for os. Hos os finder du derfor et stort udvalg af produkter, som kan være med til at gøre trafikken mere sikker. Vores produkter er af høj kvalitet, og vi sælger en masse forskelligt. Tag et kig på vores hjemmeside og find ud af, hvad du skal købe.

Vi sælger blandt andet LED flashere på vores hjemmeside, som du kan blive meget klogere på i det følgende.

1 vare(r)
BX31 Gul
Inkl. moms 625,00 DKK
1 vare(r)

Hvad er en LED flasher?

Det er en lille elektronisk ting, som virker ved at styre strømforsyningen til LEDen med nogle bestemte tidsintervaller, som gør, at lyset tænder og slukker i en gentagende cyklus. Dette gør, at LED flasheren blinker.

Den har et kraftigt lys og er derfor ideel til det, som du skal bruge den til. Der er forskel på, hvordan en LED flasher virker. Nogle af dem har indbyggende timerfunktioner, som gør, at man selv kan justere, hvor ofte den skal blinke. Andre kan være mere simple og kan kun blinke i det interval, de er indstillet til.

Hos os fås LED flashere både i multifarver eller enkeltfarver og i fire forskellige størrelser. Du kan derfor let finde det, som du skal bruge.

Anvendelse af LED flashere

Der kan være mange grunde til, at man skal bruge en LED flasher. Nogle af de mest almindelige grunde er dog, at man skal bruge dem i forbindelse med sikkerheds- og advarselssystemer. Man bruger dem for eksempel som blinkende lys på biler, nødudgange, alarmer og advarselsskilte. Det gode ved det blinkende lys er nemlig, at det tiltrækker opmærksomhed, og at folk som regel godt ved, at blinkende lys er forbundet med noget vigtigt eller farligt. For eksempel på politibiler eller ambulancer.

Nogle bruger også LED flashere til dekorationer. Det kan for eksempel være til en festival eller en havefest. Derudover ser man også ofte LED lys i forbindelse med julelys.

Hvorfor bruge LED flashere?

Der er mange fordele ved at bruge LED lys som lyskilde. Det er for eksempel meget energibesparende at benytte LED lys, da de har en såkaldt høj energieffektivitet. Dette betyder blandt andet, at de holder bedre på deres batteri.

Udover den lange batteritid er det generelt også en holdbar lyskilde. LED har en længere levetid sammenlignet med andre former for lys, da de er mere modstandsdygtige overfor blandt andet stød og vibrationer.

Stort udvalg af produkter

Udover vores LED flashere sælger vi også en masse andre gode produkter hos Ramudden Vejsikring. Vi har blandt andet et stort udvalg af lygtebroer, som også er med til at give bedre trafiksikkerhed.

Vi sælger også en masse jernvarer, som for eksempel beslag. Disse er i høj kvalitet, og du kan få en masse forskellige størrelser til en god pris.

Hvis du skal lave vejarbejde i det offentlige rum, er det vigtigt, at der er afmærket ordentligt i området. Dette kan du gøre ved hjælp af vores kantafmærkning, som du kan finde på vores hjemmeside.