Lygtebroer

Hos Ramudden Vejsikring finder du et stort udvalg af ting, som er med til at skabe trafiksikkerhed. Hos os er trafiksikkerhed nemlig meget vigtigt, da vi ved, hvor galt det kan gå, hvis der ikke er styr på sikkerheden. En af de ting vi har, som er med til at skabe trafiksikkerhed, er lygtebroer. Læs med her og bliv klogere på, hvad man bruger dem til.

4 vare(r)
Bullitt Basic 88 cm Gul 24 LED
Inkl. moms 3.686,25 DKK
Bullitt Basic 105 cm Gul 24 LED
Inkl. moms 4.561,25 DKK
Bullitt Basic 154 cm Gul 24 LED
Inkl. moms 5.436,25 DKK
LED minibar gul til magnet montering
4 vare(r)

Formålet med lygtebroer

Meningen med en lygtebro er, at sikre lys på vejen til de forskellige trafikanter. Dette er nemlig med til at mindske uheld, da personer, cyklister og andet bliver oplyst. Samtidig sikrer det også, at man bedre kan se vejen, hvis det er mørkt. De er også lavet sådan, at der ikke er behov for så mange stolper i vejkanten, hvilket er godt, da for mange stolper kan blokere udsynet for trafikanter, eller give større risiko for påkørsel.

Hvad er en lygtebro?

En lygtebro er en type bro, som kan bære gadelygter og anden belysning, som skal være på vejene. Dette gælder for eksempel oplysning af motorveje, gader, landeveje og meget mere. De kan have forskellige længder og udseende. Hvilket også betyder, at der er forskel på, hvordan nogle af dem lyser. Nogle af dem kan for eksempel være LED lygtebroer.

Mange fordele ved lygtebroer

Som nævnt lyser de gaderne op, hvilket i sig selv er en stor fordel - men der er også meget andet, der gør, at lygtebroer er smarte. De er nemlig også gode økonomisk, da deres lys er kraftigt nok til, at det ikke er nødvendigt med for mange af dem. På den måde skal man på en lang strækning ikke bruge så mange, som man ville skulle, hvis de lyste mindre kraftigt.

Inden du køber

Hvis du skal købe en lygtebro, skal du også være klar over, at de kan være dyre at bygge og vedligeholde. Denne ulempe har almindelige gadelygter ikke. Det er også værd at tænke på, at de måske ikke arkitektonisk er så pæne. Dog er det en rigtig smart løsning, og hvis du er sikker på, hvor du gerne vil have sat dem op.

Andre produkter fra Ramudden

Hos Ramudden Vejsikring er trafiksikkerhed vores topprioritet. Derfor tilbyder vi også meget andet end LED lygtebroer. Hos os kan du finde alverdens produkter, som kan være med til at skabe sikkerhed i trafikken. Dette gælder produkter såsom stibomme og bilspærrer, pullerter og lave galger. Sidstnævnte bruges blandt andet til at sætte byskilte og andre vigtige skilte op i trafikken. Dette er essentielt, da trafikanter ellers ikke ville vide, hvor hurtigt man må færdes et givent sted.

Skal vi ringe dig op?

Når du handler hos os, drejer det sig ofte om dyrere ordrer i store mængder. Derfor vil vi hjertens gerne ringe dig op for at tale om dit næste køb. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en kontaktformular med navn, e-mail, firmanavn og telefonnummer. Så kan vi sammen tage en snak om dit næste køb.