Monteringsmuligheder til en lygtebro

Det er vigtigt at have lygtebroer på vejene, da mangel på lys giver anledning til ulykker.

Det er endnu vigtigere, at disse lygtebroer er monteret korrekt, og det vil vi gerne hjælpe med hos Ramudden Vejsikring. Derfor sælger vi en masse gode løsninger til korrekt montering af lygtebroer. For os er trafiksikkerhed og sikkerhed på arbejdspladser i fokus. Derfor sælger vi mange løsninger, som kan hjælpe med at sikre dette. Se vores store udvalg på hjemmesiden.

7 vare(r)
Universal Beslag (Standard)
Inkl. moms 456,25 DKK
Sugekop montering (4 stk.)
Inkl. moms 3.036,25 DKK
Magnet montering (4 stk.)
Inkl. moms 748,75 DKK
Tagbøjle beslag (bil - for til bagende)
Tagbøjle beslag (bil - for til bagende)
Gutter mount
Inkl. moms 306,25 DKK
Høj profil beslag 115mm
Inkl. moms 606,25 DKK
7 vare(r)

Betydningen af lygtebroer

Før vi kan tale om, hvordan man bedst monterer en LED lygtebro, er det vigtigt at tale om, hvilken betydning de har for trafikken.

De er yderst nødvendige på veje og motorveje. De lyser nemlig vejen op – primært om aftenen, men også under dårlige vejrforhold, som eksempelvis kraftigt sne- eller regnvejr. Det giver en forbedret synlighed, hvilket er til gavn for bilister, fodgængere og andre, der benytter sig af vejene, og således er lygtebroerne med til at mindske uheld i trafikken.

Derudover er lygtebroer også gode til at sikre, at bilister kan orientere sig, hvis der er et farligt vejnetværk eller vejkryds, hvilket sikrer, at trafikken glider lettere. Lygtebroerne er også med til at mindske kriminalitet, da det ofte sker efter mørkets frembrud – en fordel, som man ikke nødvendigvis forbinder med lygtebroer!

De moderne lygtebroer, der er med LED, er energieffektive lyskilder, hvilket betyder, at de samlede driftsomkostninger i en kommune ikke bliver lige så høje, som de kunne være.

Monteringsmulighederne er mange

Når det kommer til at montere en lygtebro, er mulighederne mange. Vi vil gerne tilbyde den bedst mulige løsning til dig – derfor får du nogle forslag her.

Monteringsmetoden afhænger af mange ting. Det kunne eksempelvis afhænge af behovet i området, budgettet eller det udseende, som man ønsker, at lygtebroen skal have.

Som regel monterer man dem som hængende lamper, hvor de er fastgjort direkte på broens struktur og hænger ned over vejen. En anden monteringsmetode er at fastgøre dem til en stang, så de hænger som en slags lygtepæl ind over vejen. Det er specielt smart på brede veje eller motorveje. En tredje mulighed er at lave dem som indbyggede lyskilder, som er monteret direkte i broens struktur.

Hos Ramudden sælger vi en del forskellige løsninger. Det kunne eksempelvis være universalbeslag, magnet- eller sugekopmontering, tagbøjle beslag og mange andre. Tag et kig på vores hjemmeside, og se, hvad der fungerer for dig!

Et hav af muligheder

Lygtebroer er langtfra den eneste måde, du kan skabe trafiksikkerhed på. Vi sælger mange andre muligheder.

Se vores udvalg af LED kryds og pil, som er en god mulighed for at dirigere trafikken på en sikker måde. Ellers kan du se vores LED flasher, som kan bruges som blinkende lys på biler.

Vi håber, at du er blevet klogere på monteringsmuligheder til en lygtebro nu. Hvis ikke, er du meget velkommen til at kontakte os!