Rotorblink

Hos Ramudden Vejsikring går vi meget op i trafiksikkerhed. Vi sælger en masse gode produkter til dig, som skal skabe sikkerhed i trafikken. Et af de produkter vi sælger, er rotorblink. Disse går under kategorien advarsels- og udrykningsblink, og de er essentielle, når man taler om trafiksikkerhed. Hvis du er interesseret i at købe LED rotorblink, skal du læse med her.

8 vare(r)
 Tornado blink LP Gul (Bolt)
Inkl. moms 1.373,75 DKK
Tornado blink LP Gul (Mag)
Inkl. moms 2.373,75 DKK
Tornado blink LP Gul (DIN)
Inkl. moms 1.373,75 DKK
LED Beacon Ø130 mm (Bolt)
Inkl. moms 386,25 DKK
LED Beacon Ø130 mm (Mag)
Inkl. moms 636,25 DKK
LED Beacon Ø165 mm (Bolt)
Inkl. moms 598,75 DKK
LED Beacon Ø165 mm (Mag)
Inkl. moms 786,25 DKK
LED Beacon Ø130 mm (Mag)
Inkl. moms 636,25 DKK
8 vare(r)

Hvad er rotorblink?

Rotorblink er en form for lyskilde, som man kan påsætte køretøjer. De bruges primært til at skabe synlighed i trafikken. Som regel har den en rund form med farvede lamper, som kan dreje rundt, og derved skabe endnu mere synlighed og opmærksomhed. Lysene kan ses på lang afstand, hvilket sørger for, at trafikanter kan se, at der foregår et eller andet længere fremme på vejen.

Hvad bruger man dem til?

Man bruger primært LED rotorblink og almindelige rotorblik på redningskøretøjer, men de kan også ses anvendt i andre sammenhænge. De er typisk at se på politibiler, ambulancer og redningshelikoptere. Denne form for køretøjer kører ofte rigtig hurtigt, hvis der er tale om en udrykningssituation. Med rotorblink tydeliggør de deres tilstedeværelse, og derved kan bilister og andre trafikanter nå at flytte sig i god tid.

Mange forskellige slags

Der findes mange slags rotorblink, og hos Ramudden Vejsikring sælger vi både nogle med eller uden LED. Den billigste koster lige under 400 kroner, alt imens den dyreste koster omkring 2400 kroner. Priserne afhænger af størrelsen og modellen. Det er muligt at få dem i forskellige farver alt efter, hvad du skal bruge dem til. De typiske farver er dog primærfarverne rød, blå, gul og grøn.

Hvordan virker de?

Der er forskel på, hvordan de forskellige slags virker. Nogle af dem er batteridrevne, mens andre skal kobles til køretøjet og have strøm derigennem. Man kan sætte dem forskellige steder på bilen, men det mest almindelige er dog at sætte dem på taget. De er robuste, så de ikke går i stykker eller falder af ved ekstremt vejr.

Forskellige regler

Der er forskellige regler for anvendelsen af rotorblink, så dette skal du være klar over, inden du benytter dig af det. Det vigtigste er, at de benyttes korrekt, så de ikke er til gene i trafikken, i stedet for at hjælpe til bedre trafiksikkerhed, som de burde. Holder du reglerne for øje, er der ikke noget problem i at benytte dem.

Trafiksikkerhed i højsædet

Hos Ramudden Vejsikring går vi meget op i trafiksikkerhed, og rotorblink er blot en måde at skabe dette på. Udover dette sælger vi mange andre produkter, som kan være med til at opretholde en god trafiksikkerhed. Dette gælder for eksempel standerskilte, som kan fås i mange forskellige størrelser og højder. Derudover sælger vi også lygtebroer og slidstærkt termoplast fra Premark. Hvis du er interesseret i at købe noget hos os, kan du udfylde en kontaktformular, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt.