Afmærkningsudstyr

Her på siden finder du afmærkningsudstyr i form af blandt andet fartbump, pullerter og trafik-øer. De kan benyttes til afmærkning, afspærring eller hastighedsregulering og bidrager alle til en tryggere trafik for trafikanter. Alt vores afmærkningsudstyr er gennemtestet og er af højeste kvalitet – det giver høj trafiksikkerhed.

Stort udvalg af fartbump, pullerter, vejskillere m.m. til afmærkning

Med afmærkningsudstyr er du med til at danne rammerne for en tryggere trafik. Det gælder, hvad enten der skal afmærkes med en pullert på en parkeringsplads, med et fartbump på en villavej eller en vejskiller mellem en cykelsti og vej. De er nemlig med til at skabe både synlighed og opmærksomhed for trafikanterne, så de kan færdes sikkert rundt på det givne område.

Pullerter er særligt brugt som afspærring og beskyttelse for gående, cyklende og kørende. Vores sortiment af pullerter består af både stationære og aftagelige pullerter, så du kan finde den helt rigtige. Uanset om det skal være en midlertidig eller en permanent løsning. Fartbump agerer ligeledes som beskyttelse, fordi de har til formål at regulere farthastigheden på biler. Det kan være nødvendigt på parkeringspladser, villaveje m.m.

Uanset hvilket afmærkningsudstyr, du er på udkig efter, er du garanteret kvalitetsbevidste materialer, som er synlige i trafikken, når du handler hos os. Vi har blandt andet fartbump af genanvendeligt plastik og pullerter af rustfrit stål eller plastik.

Skab en tryg trafik med Ramudden

Hos Ramudden er vi leveringsdygtige i et væld af sikkerhedsløsninger, som skaber tryghed for trafikanter og vejarbejdere. Alle bidrager de til en bedre trafik, så farlige situationer og sammenstød undgås. Hos os er sikkerhed, ansvar og løsninger nøgleord. Det afspejler vores produktsortiment.

Vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig, når du skal investere i vejsikringsløsninger. Vi sætter en dyd i at hjælpe og levere en faglig ekspertise, så du kan finde den helt rigtige løsning. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 44 43 94 eller mail mail@ramudden.dk. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.