Fartbump

På denne side finder du et stort sortiment af fartbump, som kan benyttes på veje og pladser, hvor du ønsker at regulere hastigheden. Det er med til at skabe opmærksomhed for bilisten samtidig med, at det skaber sikkerhed for andre trafikanter.

25 vare(r)
Fartbump Excellent, 20 kmt, center sort.
Fartdæmper D5 40 kmt, slut sort
Fartdæmper D5 40 kmt, start sort
Fartdæmper D5 40 kmt, sort med hvide reflekser
Fartdæmper M5 30 kmt, slut sort
Fartdæmper M5 30 kmt, start sort
Fartdæmper M5 30 kmt, sort med hvide reflekser
Fartbump Excellent 20 kmt, slut gul
Fartbump Excellent 20 kmt, start gul
Fartbump Excellent 20 kmt, slut sort
Fartbump Excellent 20 kmt, start sort
Fartbump Excellent, 20 kmt, center sort med hvide reflekser.
Fartbump Excellent, 20 kmt, center gul.
Fartbump / Fås i flere længder
Pris fra:
Inkl. moms 2.857,50 DKK
Fartbump, center - Sort
Inkl. moms 323,75 DKK
Fartbump, start - Sort
Inkl. moms 212,50 DKK
Fartbump, slut - Sort
Inkl. moms 212,50 DKK
Fartbump, center - Gul
Inkl. moms 686,25 DKK
Fartbump, start - Gul
Inkl. moms 318,75 DKK
Fartbump, slut - Gul
Inkl. moms 318,75 DKK
Franske skruer 10x100mm for mont.
Skærmskive M10 for mont
Inkl. moms 2,00 DKK
Dyvel M12 for mont
Inkl. moms 3,13 DKK
Multiklæber sort 290 ml
Inkl. moms 75,00 DKK
Rullebump / Mobilt vejbump 3 meter
Inkl. moms 3.686,25 DKK
25 vare(r)

Regulér bilistens hastighed med fartbump

Fartbump sikrer, at biler ikke kører for stærkt på særlige veje. Vores sortiment består af mange længder lige fra 2,5 meter til 5 meter. Du kan desuden købe enkeltdele, som kan sættes sammen, så du selv kan bestemme længden. Med en start-del, center-del og slut-del kan du let samle et fartbump med god funktionalitet og høj kvalitet. Du finder desuden et mobilt rullebump på 3 meter i vores sortiment. Fælles for alle fartbump er, at de skaber sikre rammer for alle trafikanter – kørende såvel som gående.

Vores fartbump er naturligvis testet og godkendt af vejdirektoratet og det danske politi. Hvis du søger andet afmærkningsudstyr, har vi et stort udvalg af pullerter og trafikspejle, som du kan bruge for at øge trafiksikkerheden lokalt. 

Fartbump i høj kvalitet

Vores fartbump er lavet af PCV genbrugsplast. Det betyder, at du kan returnere vej- og fartbumpet til genbrug. De har en skridsikker og slidstærk overflade, som er gennemfarvet, så farven ikke bliver slidt af under brug. Vores fart- og vejbump er lette at samle, montere og afmontere.

Hos Ramudden går højt op i kvalitet. Det afspejler sig i vores sortiment. Vores sikre fartbump til går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi stræber efter at skabe de bedste og mest sikre rammer for trafikanter, så farlige situationer og sammenstød kan undgås. Med vores fartbump er du sikret slidstærkt materiale i høj kvalitet med en lang levetid.

Ramudden A/S – kompetent rådgivning

Har du spørgsmål angående vores sortiment og vejsikringsløsninger? Så står vi altid klar med professionel rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os gennem vores kundeservice på telefon (+45) 70 44 43 91 eller på mail mail@ramudden.dk. Vi bestræber os altid efter at yde en god service og imødekomme vores kunders ønsker og behov.