Pullerter

Søger du afmærkningsudstyr, der kan benyttes som afspærring eller til beskyttelse af kørende trafikanter, cyklister og gående? Så er det vores pullerter, du skal investere i. Hos Ramudden A/S kan du få pullerter til mange formål i kvalitetsbevidste materialer. Vi har pullerter i rustfrit stål samt pullerter i plast, hvor begge varianter nemt kan inkorporeres i alle bymiljøer.

Stationære og aftagelige pullerter til veje, parkeringsområder og cykelstier

Pullerten er en stolpe, der agerer som afspærring og beskyttelse ved særlige områder, hvor det vurderes at være en nødvendighed. Det kan fx være ved områder, hvor der både er kørende, cyklende og gående trafik som ved parkeringspladser, gågader, indkørsler, parker, ved bygninger og offentlige anlæg.

Som allerede nævnt, findes vores pullerter i flere former, størrelser og varianter, så du kan vælge den model, du ønsker, skal pryde dit byrum, hvad end det er ved veje, parkeringsområder eller cykelstier. De rustfrie modeller kommer i enkelt og klassisk design, der vil passe naturligt ind i bymiljøet, hvorimod plast-pullerterne kommer i flotte farver med refleks, så de tydeligt kan ses.

Fælles for vores pullerter i rustfrit stål og i plast er, at de leveres både som stationære, aftagelige og foldmodeller, alt efter om du har brug for en permanent eller midlertidig afmærkning. Under hvert enkelt produkt kan du se, hvordan de skal monteres. Ved de mere permanente løsninger kan de individuelle monteringer ske enten ved nødstøbning eller fastgørelse med bolte direkte på en fast belægning, hvorimod flere af de aftagelige modeller har et låsesystem, der gør det nemt at fjerne pullerten.

Gør trafikken sikker for alle med vores pullerter til en god pris 

Man kan ikke sætte pris på sikkerhed, men hos Ramudden A/S har vi bestræbt os på at have pullerter til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det skal nemlig ikke være en dyr fornøjelse at skabe sikre rammer for byens trafikanter.

Foruden vores stål-pullerter og plast-pullerter har vi også solide produktsortimenter med afmærkningsudstyr i form af fartbump og trafikspejle, så uheld og alvorlige ulykker kan blive undgået.

Hvis du har spørgsmål til en af de overstående produktkategorier, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores salgsteam vil hellere end gerne besvare din henvendelse. Du kontakter os enten via tlf. 70 44 43 94 eller på vores mail mail@ramudden.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse.

Ønsker du at komme i kontakt med os udenfor vores normale åbningstid, så har vi også en vagttelefon klar til særlige nødsituationer via det samme ovenstående nummer. Her ringer du bare og følger anvisningen.