Alurør

Er du på udkig efter aluminiumsrør til oplysningstavler, advarselstavler eller andet? Så behøver du ikke at lede mere. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg alurør - lige fra firkantede til runde modeller. På den måde kan du nemt opsætte et vejskilt, der gør trafikanter opmærksomme på eksempelvis vejændringer ved vejarbejde. Det giver en bedre tryghed og sikkerhed for kørende såvel som gående.

Gå på opdagelse i vores sortiment af alurør og find lige netop den, der matcher dine behov og ønsker. Du finder yderligere information om de enkelte produkter ved at klikke på dem. Vi står naturligvis klar med kompetent vejledning, hvis du har spørgsmål til vores produktsortiment.

1 vare(r)
Alurør 2 m 40x40x2mm
Inkl. moms 272,50 DKK
1 vare(r)

Køb aluminiumsrør hos Ramudden

Under vores udvalg af afspærringsmateriel finder du vores aluminiumsrør, som garanterer, at vejskiltet står solidt på jorden. På den måde kan du nemt opsætte en advarsels- eller oplysningstavle, som gør trafikanten opmærksom på blandt andet vejarbejde. Det giver en tryg hverdag – ikke bare for bilister og gående, men også for entreprenører og vejarbejdere.

Under vores udvalg finder du blandt andet firkantede alurør og 40 mm alurør. Fælles for alle vores produkter er, at de er gennemtestede og af høj kvalitet. Når det omhandler trafiksikkerhed, skal man nemlig ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vores alurør er af slidstærke materialer, der garanterer den rette holdbarhed og stabilitet på vejene.

Aluminiumsrør monteres på fodplader, hvor skiltet monteres på røret med en skilteklemme. Vores fodplader fås i forskellige varianter, så de passer til dit valgte alurør. Hvis du er på udkig efter endnu mere afspærringsmateriel til vejarbejdet eller andet, kan du tage et kig på vores kabelramper, plastværn og bufferdæk. Dermed kan du være med til at bidrage til en endnu bedre trafiksikkerhed og forhindre farlige situationer på vejene.

En tryggere trafik med Ramudden

Hos Ramudden er vi leveringsdygtige i en lang række trafiksikkerhedsløsninger. Vi sætter altid lidt ekstra tid af til dig, når du handler hos os. Det gælder både før, under og efter, du har foretaget dit køb. Vi hjælper gerne med alle typer af vejafspærring og trafikregulering i hele Danmark. På den måde kan alle føle sig sikre i trafikken.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til noget? Så står vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise – uanset kompleksiteten af problemet. Vores kompetente medarbejdere er klar på telefon og mail til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af denne side. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.