Batteriladere, bilbatteri og batterikasser

Et godt bilbatteri kan gøre underværker, hvis du en kold vintermorgen mangler varme i sæderne og i det hele taget ønsker, at bilen skal starte første gang uden problemer. Derfor kan det være nødvendigt at udskifte batteriet en gang i mellem, hvis det skulle svigte, så du altid kan stole på, at din bil starter. Er du derfor uheldig, at dit bilbatteri ikke holder spænding, kan du starte med at teste det, og ellers er et nyt batteri løsningen til, at du kan blive godt kørende igen.

Er du på udkig efter et nyt bilbatteri eller en oplader til selve batteriet, så tag et kig på vores sortiment af produkter indenfor batterier og strømforsyning hertil. Vi sikrer lave priser og hjælper dig gerne til at tage det rette valg, hvad enten du mangler nyt bilbatteri, batterilader eller en ny batterikasse til at beskytte selve batteriet.

5 vare(r)
Batteri 6V/50Ah
Inkl. moms 123,75 DKK
Varta M18 12V/180 Ah batteri
Inkl. moms 2.875,00 DKK
Victron lader Blue Power 12V 25A IP65
Batterikasse alu
Inkl. moms 2.736,25 DKK
Batterikasse plast
Inkl. moms 611,25 DKK
5 vare(r)

En god batterilader og en beskyttende batterikasse til batteriet

Vil du gerne øge batteriets holdbarhed på lang sigt, kan det være en god idé at anskaffe sig en batterilader. Hvis batteritilstanden skal bevares i ordentlig stand, kan regelmæssig opladning af bilens batteri forøge den samlede levetid. Typen af oplader afhænger af størrelsen på dit batteri – det vil sige, at jo flere ampere opladeren giver til batteriet, des hurtigere oplades bilbatteriet igen. Tjek derfor gerne størrelse og ampere ud, så batterilader og bilbatteri passer sammen.

Udover en batterilader kan en batterikasse også være en god ide at investere i, hvis du gerne vil passe ekstra godt på dit batteri. En batterikasse beskytter selve batteriet og samtidig forhindrer det, at eventuel batterisyre siver ud. En batterikasse med låg kan være god til installation i blandt andet både og autocampere.

Find alt udstyr til trafiksikkerhed og vejsikring

Med et fornuftigt bilbatteri og tilhørende tilbehør, kan du stole på din bils ydeevne på alle dage året rundt. Derfor sørger vi selvfølgelig for batterier til fordelagtige online priser, du kan være med på. Se f.eks. vores VARTA Promotive Silver batteri, der egner sig perfekt til erhvervskøretøjer som lastbiler og busser.

Mangler du dog andre sikkerhedsforanstaltninger i trafikken, kan vi også tilbyde mange andre produkter indenfor denne genre. Se eksempelvis vores udvalg af vognbanedelere og løbelys, så bilister altid vil kunne have vished om vejens forløb. Det kan også være en god ide at opsætte fartmålere, hvis du ønsker at gøre andre bilister opmærksomme på, at fartgrænsen skal holdes indenfor dit område.

Kontakt Ramudden for professionel vejledning

Står du tilbage med et spørgsmål eller flere, vil vi altid gerne hjælpe. Vi er eksperter inden for området med trafiksikkerhed og vejsikring, og vores kompetente vejledere deler gerne ud af deres viden og giver dig de råd, du har brug for. Kontakt os på tlf. 70 44 43 91 eller smid en mail afsted mod os på mail@ramudden.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!