Blinklamper

Her på siden finder du robuste blinklamper. Lamperne benyttes ved vejarbejde eller trafikerede områder, hvor afspærring er nødvendigt. Udvalget består blandt andet af dobbeltsidede og enkeltsidede blinklamper, trafikkegler med blinklamper og meget mere. Derudover fås de velegnet til enten motorveje eller landeveje. Det hjælper og navigerer bilisten i trafikken, så de bliver opmærksomme på blandt andet vejarbejde, vejændringer og andet. På den måde kan man undgå farlige situationer og sammenstød for trafikanterne – kørende såvel som gående.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop den blinklampe, som passer til dine behov og ønsker. Du finder yderligere information om priser, størrelser og andet ved at klikke på de individuelle produkter. På den måde kan du finde den helt rigtige blinklampe, som matcher din situation.

5 vare(r)
D2-Basic 210
Inkl. moms 1.486,25 DKK
 Kegle LED Blitz Ø200mm
Inkl. moms 1.111,25 DKK
Gul LED Lampe - enkelt side - Landevej
Gul LED Lampe - dobbelt side - Landevej
Trafikkegle 750 mm m/LED Ø200 mm
Inkl. moms 1.886,25 DKK
5 vare(r)

Stort udvalg af blinklamper til ethvert formål

Vores brede sortiment af blinklamper gør det muligt at finde lige netop den blinklampe, der passer til dine behov.  Det gælder blandt andet blinklamper med hvidt lys til cykelstier eller med gult lys til motorveje eller landeveje. De kommer både med enkeltsidet eller dobbeltsidet lys og kan monteres på N42 kantafmærkning eller 40x40 mm. aluminiumsrør. Derudover finder du trafikkegler med blinklys og andre blinklys til at montere i kegler.

Med blinklamper kan du informere sikkert om de gældende vejforhold. Det er vigtigt for trafikanternes sikkerhed. Særligt hvis der er mørkt eller tåget, er det væsentligt at have en blinklampe, som tydeligt lyser op. Af den grund byder vores udvalg kun på blinklamper med kvalitet i højsædet. Vi ved nemlig, at man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten, når det angår trafiksikkerhed. Vi sælger derfor kun gennemtestede produkter, som har en lang holdbarhed.

Er du på udkig efter andet afspærringsmateriel? Så kan du tage et kig på vores kantafmærkning, fodplader og alu-rør. På den måde kan du købe et komplet sæt til din blinklampe. 

Ramudden hjælper dig med vejsikringsløsninger

Hos Ramudden er vores nøgleord: ansvar, sikkerhed og løsninger. Dette afspejler sig i vores brede produktsortiment af sikkerhedsløsninger til trafikken. Vi sætter en dyd i at kunne bidrage til en tryggere vejsikkerhed, så vi kan forhindre farlige situationer og sammenstød. Vi mener nemlig, at vi alle har et ansvar for at danne rammerne om en tryg trafik.

Hvis du er i tvivl om, hvilken vejsikringsløsning, der passer til dig, er vi altid klar til at hjælpe. Vi gør nemlig vores bedste for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor står vi klar til at rådgive og vejlede dig på telefon (+45) 70 44 43 94 eller mail mail@ramudden.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning til lige netop dig. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.