Bufferdæk

Her på siden finder du vores udvalg af bufferdæk til afspærring i trafikken. De kan bruges til vejarbejdet, på byggepladsen, parkeringspladsen eller andre steder, hvor der er brug for ekstra afspærring. Udvalget består af bufferdæk i forskellige vægtklasser. Du finder både almindelige bufferdæk og light-udgaven, som vejer mindre end standardmodellen.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find de bufferdæk, der skal hjælpe dig med afspærringen til dit næste byggeprojekt. Du finder yderligere informationer ved at klikke ind på de enkelte produkter. Er du i tvivl om det mindste, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

3 vare(r)
Trafikbuffer A
Ring for pris
Trafikbuffer B
Ring for pris
Trafikbuffer C
Ring for pris
3 vare(r)

Køb bufferdæk i forskellige vægtklasser

Med bufferdæk kan du opnå en fremragende afspærring. Du kan frit vælge med light-udgaven, som vejer mindre end den normale udgave. Fælles for alle er, at de står solidt på jorden og er modstandsdygtige i al slags vind og vejr.

Uanset om bufferdækkene placeres på vejen, byggepladsen, parkeringspladsen eller et helt fjerde sted, er én ting sikkert. De beskytter alle trafikanter, som færdes i trafikken – kørende såvel som gående. De omdirigerer trafikanterne og gør dem opmærksomme på, at der er vejarbejde eller andet på vejen. Dermed kan du opnå en endnu bedre vejsikkerhed – også for vejarbejdere og entreprenører, som arbejder i trafikken.

Ramudden hjælper dig med afspærringen

Hos Ramudden er vi leveringsdygtige i en lang række trafiksikkerhedsløsninger – herunder afspærringsmateriel. Foruden bufferdæk har vi også et stort udvalg af rullebump, løbelys og vognbanedeler. Alle disse bidrager til en bedre vejsikkerhed og kan være med til at forhindre farlige situationer og sammenstød.

Hos os finder du udelukkende produkter i høj kvalitet til lave priser. Vi gennemtester altid vores produkter, så de lever op til den helt rigtige kvalitet. Derfor kan du trygt handle ved os og være sikker på, at du får trafiksikkerhedsløsninger, som er stabile, holdbare og modstandsdygtige.

Har du brug for professionel sparring?

Hos Ramudden står vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Har du spørgsmål om vores trafiksikkerhedsløsninger, projektplanlægning eller noget tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Der er ikke dét spørgsmål, der er for komplekst til os. Vi er nemlig med dig under hele processen – både før, under og efter du har foretaget dit køb. Vi kalder det 360° service, fordi vi er med dig hele vejen rundt.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.