Byggeplads- og publikumshegn

Hos Ramudden Vejsikring A/S finder du et solidt sortiment af kraftige hegn til afskærmning af dit arbejdsområde, event eller plads. Foruden vores byggehegn og publikumshegn forhandler vi også tilbehør i form af porte til fodgængere og biler, fod til hegnet samt beslag.

5 vare(r)
Byggepladshegn RT38 standard
Publikumshegn 2,3 meter
Port til fodgængere
Fod til Byggepladshegn
Beslag til Byggepladshegn
5 vare(r)

Mobilt hegn og tilhørende fødder til afspærring 

Ramudden A/S er stolt leverandør af byggepladshegn og publikumshegn til afskærmning og afspærring, så alle kan føle sig sikre – hvad end det er på arbejdspladsen eller ved festivalen. Her er det dog vigtigt, at du har gjort dig overvejelser om, hvorvidt du skal investere i vores standard byggepladshegn eller vores anticlimb-model.

Med anticlimb får du et hegn, hvor maskerne er mindre, så det ikke er muligt at klatre over. Det vil for mange områder være en god investering, da du gør det svære for uvedkommende og tyve at komme ind på området. Du skal være opmærksom på, at fødderne til vores hegn købes separat.

Husk porte og beslag til din afspærring 

Det er vigtigt, at du ikke glemmer at investere i porte og beslag til dit byggepladshegn. For selvom du spærrer et område af og holder andre ubudne gæster ude, hvordan skal du og dit team selv komme ind og ud? Her er fx en port løsningen. Her har vi porte både til fodgængere og til køretøjer, så mennesker, maskiner og materiel kan komme sikkert ind og ud.

Selvom portene skaber adgang til din byggeplads, så må det ikke være det svage punkt i din afspærring. Derfor er det vigtigt, at du ikke slækker på kvalitet, når du tilvælger tilbehør. Vi kan derfor garantere dig høj kvalitet og solide konstruktioner, når det kommer til porte.

Har du husket at købe beslag til afspærring? Med et beslag kan du fastgøre de enkelte byggepladshegn med hinanden, så konstruktionen gøres mere solid. På den måde kan man ikke nemt tage dem fra hinanden, uden man har det rette værktøj på sig. Herved undgår du, at uvedkomne piller ved dit hegn eller rykker dem fra hinanden.

Ramudden A/S hjælper dig med alle former for afspærringsmateriel

Når du skal lave vejarbejde eller på anden måde arbejde i et trafikeret offentligt rum, er det vigtigt med den helt rigtige afspærring. Og her har vi alt det, du skulle have behov for. Foruden vores byggepladshegn og publikumshegn samt tilbehør hertil har vi også solide produktsortimenter med afspærringsmateriel i form af plastværn, afspærringshegn og kantafmærkning.

Hvis det ikke lige er afspærringsmateriel, du ønsker at købe eller leje, så har vi også mange andre former for sikkerhedsløsninger til trafikken som afmærkningsudstyr, byudstyr og lyssignaler, som gør det sikkert for alle at færdes i trafikken.

Sidder du inde med spørgsmål, undren eller tvivl om vores ovenstående sortiment eller nogle af vores øvrige vejsikringsløsninger? Så kan du kontakte os via vores kundeservice. Det kan du gøre enten via tlf. 70 44 43 94 eller vores mail mail@ramudde.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.