Cylindere, toppe og tilbehør

Her på siden finder du vores brede vifte af afspærringsmaterialer i form af trafikkegler og cylindere til vejarbejdet og arbejdspladsen. Udvalget er i forskellige størrelser og forme til konkurrencedygtige priser, så du kan finde lige det tilbehør, som passer til din byggeplads. Her på siden finder du derudover andet småt tilbehør til afspærring i form af afspærringsbånd, vejmarkører, færdselssøm i både stål og aluminium og advarselsflag.

Hos Ramudden Vejsikring er vi med til at skabe en bedre vejsikkerhed for både vejarbejdere, trafikanter og entreprenører. Køb dine trafikkegler, cylindere og andet tilbehør her og vær med til at skabe tryghed i trafikken og på byggepladsen.

13 vare(r)
N44 cylinder
Inkl. moms 86,25 DKK
N44 komplet
Inkl. moms 111,25 DKK
Tilbud
Plastkæde rød/hvid 6 mm (25m i pose)
Specialpris 281,25 DKK
Pris: 562,50 DKK
Afspærringsbånd 500 m Rød/hvid
 Skilteklemme 40x40 mm
Inkl. moms 25,00 DKK
Trafikkegle 500 mm
Inkl. moms 248,75 DKK
Trafikkegle 750 mm
Inkl. moms 243,75 DKK
Trafikkegle 750 mm one-piece
Inkl. moms 398,75 DKK
Trafikkegle 750 mm m/LED Ø200 mm
Inkl. moms 1.886,25 DKK
Rød/hvid PVC kegle
Pris fra:
Inkl. moms 73,75 DKK
Vejmarkør Gul
Inkl. moms 28,75 DKK
Færds. søm stål Ø 85 mm m/rund dølle
Færds. søm alu 10x10 cm m/refl. på begge sider
13 vare(r)

Skab sikkerhed med trafikkegler og andet tilbehør

Alle form for afspærringsmaterialer er med til at skabe bedre vejsikkerhed for trafikanter. Særligt trafikkegler signalerer afspærring og advarsel både i dagens lys og nattens mørke. Med sin selvlysende effekt forebygger trafikkeglen sammenstød og andre uheld i trafikken. Dette gør sig også gældende for vores cylindere af fluorescerende rød plast med en rød og hvid refleks.

Vores trafikkegler fås i forskellige størrelser, forme og prisklasser. Med vores store udvalg er vi sikre på, at du kan finde en trafikkegle, som passer til dit byggeprojekt. Blandt vores sortiment tilbyder vi blandt andet store trafikkegler på helt op til 1 meter, trafikkegler af 100% genbrugsmateriale, trafikkegler med blinkende LED på toppen og meget mere. Du finder også trafikcylindere både med og uden fod.

Alt vores tilbehør inden for afspærringsmaterialer bidrager til en bedre vejsikkerhed, forebygger ulykker og skaber mere tryghed i trafikken.

Tryghed gennem Ramudden A/S

Hos Ramudden sætter vi en dyd i at kunne levere det bedste og mest sikre. Vi har konkurrencedygtige priser, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Det ligger i vores DNA at skabe tryghed for entreprenører og trafikanter og bidrage til en bedre trafik.

Med diverse afspærringsmaterialer er du med til at forebygge uheld. Udover trafikkegler, cylindere og andet tilbehør har vi et stort udvalg af afspærringsmaterialer til dig. Se blandt andet vores blinklamper, løbelys og kantafmærkning og skab en sikker trafik og arbejdsplads.

Har du et spørgsmål eller brug for kompetent ekspertise, er du altid velkommen til at kontakte os gennem vores kundeservice. Vi kan kontaktes på tlf. (+45) 70 44 43 94 og på mail mail@ramudden.dk. Vi står altid klar til at rådgive dig for trafikregulerende foranstaltninger og sikkerhedsløsninger. Uanset om det er småveje eller motorveje står vi klar med professionel rådgivning. Sikkerhed og kvalitet er altafgørende for os i vores arbejde med sikker færdsel i trafikken for trafikanter, vejarbejdere og entreprenører.