Fartmålere

En fartmåler på vejen er et vigtigt instrument i trafikken, fordi den kan være et vink med en vognstang til trafikanter om, hvis de kører hurtigere end det tilladte. Derfor kan de være med til at sørge for, at trafikanter sætter farten ned, når de lige bliver mindet om, hvor hurtigt de faktisk kører.

Derfor tilbyder vi hos Ramudden også et bredt udvalg af fartmålere til trafikken. Herunder kan du dykke ned i vores udvalg af fartmålere og se de forskellige forcer, de hver især har.

9 vare(r)
Fartviser "Din fart", GR36C, 62x75 cm, tal/symbol
Fartviser ”Din fart” GR33CL 62x62 cm, tal/symbol
 Indicator Flat 3
Ring for pris
Fartviser Compact 3000, 3-cifre, smiley rød-grøn
Indicator Cam
Inkl. moms 59.375,00 DKK
Fartviser Basic D
Ring for pris
Indicator FLAT 3+
Ring for pris
MPB 1400 Batterikasse m/hjul
Inkl. moms 3.748,75 DKK
Teleskop/forl.rør til batterivogn
Inkl. moms 1.012,50 DKK
9 vare(r)

Visuelle fartmålere for en sikker trafik

Hvis man er til det visuelle, kan det være en ide med vores radardrevet hastighedsviser GR33C, som kan vise enten en grøn eller rød smiley alt efter, om man kører i et tilpas tempo eller om man kører for hurtigt. Det giver en ekstra dimension til udseendet og kan gøre, at trafikanter lægger ekstra godt mærke til den.

Vores fartmåler GR33CL kan ligeledes vise en grøn eller rød smiley, men her er der også mulighed for en grøn tommelfinger, der vender opad eller en rød tommelfinger, der vender nedad. Så kan stensikkert godt regne ud, om man har overholdt hastighedsgrænsen eller ej. Såvel vores GR33C som vores GR33CL er særdeles brugervenlige, da man kan styre systemet via en app eller via et GPRS-modem.

Blandt vores udvalg finder du også fartmålere med masser af andre flotte motiver, som kan pryde de forskellige fartmålere. Men vores fartmålere kan selvfølgelig også, helt simpelt og letforståeligt, vise det antal kilometer i timen, som trafikanten har kørt. Så kan der i hvert fald ikke herske nogen tvivl om farten.

Hvilken fartmåler skal du vælge?

Vores brede udvalg kan muligvis gøre det svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Men en af de forskelle, der er på de forskellige slags, er størrelsen. Så her er der i hvert fald en parameter, som du kan kigge på for at finde frem til den rigtige.

Du kan selvfølgelig også kigge på de forskellige motiver, som fartmålerne hver især har. Og spiller prisen en rolle, er det også en parameter, du kan kigge på. Ved nogle af vores fartmålere kan du ringe til os for at høre nærmere om prisen. Så det er bare med at tjekke udvalget nærmere ud, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken fartmåler du skal vælge.

Kontakt os for kyndig rådgivning

Hos Ramudden er vi specialister inden for trafiksikkerhed. Derfor udbyder vi også et stort udvalg af meget andet udstyr, som kan være med til at øge sikkerheden i trafikken. Det gælder bl.a. vores blinklamper, som man kan benytte til afspærring ved fx vejarbejde. Du finder også forskellige slags kantmærkning, som er beregnet som afspærringsmateriel. Er du på udkig efter fodplader, som man kan bruge til afspærringsmateriel, finder du også det.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for rådgivning til valget af fartmålere eller andet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på tlf. +45 70 44 43 93 eller gennem vores kontaktformular.