Fodplader

Med den rette fodplade er du garanteret, at dit afspærringsmateriel står stabilt på jorden. Derfor forhandler vi hos Ramudden en bred vifte af fodplader til cylindere, kantafmærkninger, alurør og byggepladshegn. Udvalget består af fodplader i forskellige vægtklasser, former og størrelser. Har du et ønske om at få dit eget logo på, er det også muligt.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find den fodplade, der matcher dine behov og ønsker. Du finder yderligere information ved at klikke på de enkelte produkter. Med vores store sortiment tør vi godt garantere, at du finder en fodplade, som passer til dit næste byggeprojekt.

8 vare(r)
K1 fodplade 28 kg
Inkl. moms 161,25 DKK
Fodplade light
Inkl. moms 186,25 DKK
N44 fod
Inkl. moms 56,25 DKK
Wiva fodplade N42
Inkl. moms 111,25 DKK
N44 fod m/håndtag
Inkl. moms 86,25 DKK
K1 fodplade m/logo
K1 Vogn
Inkl. moms 1.581,25 DKK
Fod til Byggepladshegn
Inkl. moms 123,75 DKK
8 vare(r)

Find den rette fodplade til din afspærring

Når det angår vejarbejde, er det væsentligt at have det rigtige udstyr. Derfor forhandler vi kun gennemtestede produkter i høj kvalitet. Derfor sikrer vores fodplader en god stabilitet, funktionalitet og holdbarhed. De holder solidt fast om afspærringsmateriel, hvad end det er cylindere, kantafmærkninger, alurør m.m.

Udvalget består bandt andet af fodplader med håndtag, som gør det nemt at løfte pladen rundt. Hvis fodpladen er for tung at løfte, sælger vi også en transporteringsvogn. På den måde kan du simpelt og hurtigt flytte fodpladen fra A til B.

Hos Ramudden mener vi, at man ikke skal gå ned på afspærringsmateriel, når man skal sætte gang i vejarbejdet. Derfor forhandler vi også kabelramper, alurør og plastværn. Fælles for alle er, at de optimerer synligheden af vejarbejdet og navigerer trafikanten sikkert rundt. Det bidrager til en bedre vejsikkerhed og kan være med til at forhindre farlige sammenstød og uheldige situationer.

Skab tryghed i trafikken med Ramudden

Hos Ramudden sætter vi en stor ære i at være leveringsdygtige i trafiksikkerhedsløsninger, som kan være med til at redde liv. Vores produktsortiment består af kvalitetsrige materialer, som er robuste og holdbare. Du kan derfor trygt og sikkert handle hos os. Vi har gennemtestet alle vores produkter, så vi er sikre på, at de fungerer og er synlige i trafikken. 

Når du handler hos os, er vi med dig under hele købsprocessen – før, under og efter. Vi er behjælpelige med alle slags spørgsmål, og vi står altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Det angår både spørgsmål om vores sortiment, sikkerhedsløsninger, projektplanlægning eller noget helt fjerde. Der er ikke dét spørgsmål, der er for komplekst til os. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.