Gangbroer til dit byggeprojekt

Her på siden finder du vores udvalg af gangbroer til byggepladsen, vejarbejdet eller dér, hvor du mangler en gangbro. Vores udvalg byder på både aluminiumsgangbroer og trægangbroer, som alle fås i forskellige længder og bredder, så de passer lige nøjagtigt til dit byggeprojekt.

En gangbro i høj kvalitet er med til at øge sikkerheden på din byggeplads for både dine medarbejdere. Det er vigtigt for os hos Ramudden Vejsikring, at vi er med til at skabe en bedre sikkerhed for kørende, gående og medarbejdere i byggeprojekter. Når du har valgt det ønskede materiale, kan du vælge mellem en række forskellige størrelser og se broernes priser.

3 vare(r)
Gangbroer i træ
Pris fra:
Inkl. moms 3.111,25 DKK
Gangbroer i aluminium
Pris fra:
Inkl. moms 10.303,75 DKK
Gangbroer i aluminium/stål
Pris fra:
Inkl. moms 9.253,75 DKK
3 vare(r)

Gangbroer i aluminium og træ

En gangbro er en praktisk afspærringsløsning, når det gælder vejarbejde og andre byggepladser. Den bidrager til en bedre arbejdsoplevelse for vejarbejdere, og samtidig sikrer den, at fodgængere og trafikanter kan færdes og dirigeres trygt i trafikken.

Vores gangbroer er fremstillet af enten aluminium eller træ. Vi tilbyder gangbroer til billige priser, som ikke går på kompromis med kvaliteten, og som fås i et væld af størrelser. Vores aluminiumsgangbro fås i en længde på 1,70 meter til 3,20 meter og en bredde på 1 meter til 1,2 meter. Vores gangbro af træ fås i en længde på 1,70 meter til 3,20 meter og en bredde på 1 meter. De fleksible mål giver dig mulighed for frit at finde de helt rigtige størrelse til dit byggeprojekt.

Fælles for de to gangbroer af forskellige materialer er, at designet sikrer stabilitet, robusthed og holdbarhed. Det er vigtigt, at gangbroen står sikkert, så man kan færdes problemfrit på den. Med en gangbro skaber du sikkerhed og tilgængelighed for alle i trafikken.

Skab sikkerhed med Ramudden Vejsikring A/S

Hos Ramudden er kvalitet i højsædet – både for at skabe tryghed for trafikanter såvel som vejarbejdere og entreprenører. Vi stræber efter at skabe sikre rammer i trafikken, og det ligger i vores DNA at yde god service. Udover vores gangbroer har vi et stort udvalg af afspærringsmaterialer til dit byggeprojekt. Kig blandt andet på vores plastværn, afspærringshegn og kabelramper.

Har du et spørgsmål eller brug for kompetent ekspertise, er du altid velkommen til at kontakte os gennem vores kundeservice. Du kan kontakte os enten på tlf. (+45) 70 44 43 94 eller på mail mail@ramudden.dk. Vi står altid klar til at rådgive dig for trafikregulerende foranstaltninger og sikkerhedsløsninger. Uanset om det er småveje eller motorveje står vi klar med professionel rådgivning. Sikkerhed og kvalitet er altafgørende for os i vores arbejde med sikker færdsel i trafikken for trafikanter, vejarbejdere og entreprenører.