Kabelramper

Er du på udkig efter en løsning, som sikrer, at dine ledninger og kabler bliver beskyttet fra biler, lastbiler og andre køretøjer? Så er en kabelrampe den ideelle løsning for dig. Her på siden finder du vores brede udvalg af kabelramper i et væld af størrelser, former og farver. Du finder både små og store kabelramper, som kan tåle belastning på helt op til 40 tons. På den måde kan du nemt beskytte kabler, slanger og rør, når der laves vejarbejde eller andet.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og find lige netop den kabelrampe, som matcher dine behov og ønsker. Du finder yderligere information om blandt andet størrelse og vægtbelastning ved at klikke ind på de individuelle produkter. På den måde kan du være helt sikker på, at du vælger det rigtige produkt.

9 vare(r)
 Kabelrampe gul m.indsats
Inkl. moms 498,75 DKK
Kabelrampe sort m.indsats
Inkl. moms 436,25 DKK
 Slange- og kabelbro Sort
Inkl. moms 1.311,25 DKK
Overkørselsrampe
Inkl. moms 986,25 DKK
Slange- og kabelbro stål
Inkl. moms 2.498,75 DKK
Slange- og kabelrampe - A system
Inkl. moms 2.218,75 DKK
Endestykke - A system
Inkl. moms 493,75 DKK
Endestykke m/adapter - A system
Inkl. moms 512,50 DKK
 Kabelrampe gul, 1500 mm
Inkl. moms 1.036,25 DKK
9 vare(r)

Beskyt kabler, slanger og rør med kabelramper

Som et led i vores brede sortiment af afspærringsmateriel finder du kabelramper. De er med til at beskytte kabler, slanger og rør på byggepladsen, værkstedet eller noget helt tredje. Ud over at beskytte kabler, virker kabelrampen også som et fartdæmpende bump, så den kørende passerer byggepladsen langsomt.

Udvalget består af kabelramper i forskellige størrelser. Du finder blandt andet en kabelrampe i galvaniseret stål, som kan tåle de tunge køretøjer på helt op til 40 tons. Du finder også andre kabelramper med indbyggede kanaler. Fælles for alle er, at de er lavet af kvalitetsrige materialer, som er holdbare i trafikken. Hos Ramudden forhandler vi udelukkende gennemtestede trafiksikkerhedsløsninger af høj kvalitet. Når det angår trafik, ved vi nemlig, at man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Er du på udkig efter andet afspærringsmateriel til vejarbejdet eller byggepladsen? Så kan du tage et kig på vores bufferdæk, rullebump og løbelys. Alle vores produkter er til for at få en bedre trafiksikkerhed – både for alle trafikanter, men også for entreprenører og vejarbejdere.

Har du brug for professionel vejledning?

Hos Ramudden gør vi altid vores bedste for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Vi tager os altid god tid til at hjælpe dig uanset kompleksiteten af problemet. Vi hjælper gerne med alle typer af vejafspærring og trafikregulering – uanset placering og kompleksitet. Vi er med dig under hele købsprocessen – både før, under og efter, du har foretaget dit køb.

Har du brug for professionel sparring? Vi er altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise og give dig kompetent vejledning, så du får de helt rette trafiksikkerhedsløsninger, der passer til dine behov. Du kan kontakte os på telefon eller mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Uanset hvad du gør, bestræber vi os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.