Kantafmærkning

Når man skal lave vejarbejde i det offentlige rum, er det vigtigt at have den rigtige afspærringsmateriel. Kantafmærkning beskytter både vejarbejdere og trafikanter, når der laves vejarbejde. De benyttes steder, hvor der er behov for særlig markering. På den måde bliver bilisten opmærksom på, at der er vejarbejde. Derfor kan man med kantafmærkning afværge farlige situationer og sammenstød og dermed bidrage til en tryggere trafik for alle – vejarbejdere, kørende og gående.

Udvalget består af kantafmærkning med både dobbeltreflekser og enkeltreflekser. Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop det produkt, der passer til dine behov og ønsker. Du finder yderligere information om de forskellige kantafmærkninger ved at klikke på de individuelle produkter.

11 vare(r)
Tilbud
AVS N42 H/V refl. 3
Specialpris 136,25 DKK
Pris: 186,25 DKK
Tilbud
AVS N42 H/H refl. 3
Specialpris 136,25 DKK
Pris: 186,25 DKK
Tilbud
AVS N42 Højre refl. 3
Specialpris 123,75 DKK
Pris: 173,75 DKK
Tilbud
AVS N42 Venstre refl. 3
Specialpris 123,75 DKK
Pris: 173,75 DKK
 N42 Wiva H/V
Inkl. moms 98,75 DKK
N42 Wiva H/H
Inkl. moms 98,75 DKK
N42 Wiva Højre
Inkl. moms 98,75 DKK
N42 Wiva Venstre
Inkl. moms 98,75 DKK
Tilbud
N42 Dobbelt H/V m/bast
Specialpris 198,75 DKK
Pris: 361,25 DKK
Tilbud
N42 Enkelt V m/bast
Specialpris 168,75 DKK
Pris: 323,75 DKK
Tilbud
N42 Enkelt H m/bast
Specialpris 168,75 DKK
Pris: 323,75 DKK
11 vare(r)

Synlig kantafmærkning til vejarbejdet

Kantafmærkninger afspærrer vejarbejdet og navigerer trafikanten sikkert rundt. Med de tydelige reflekser er det nemt at spotte afspærringen i tåge og mørke. Under vores udvalg finder du både kantafmærkning til højre og venstre side, som gør det tydeligt for bilisten, hvilken vej de skal køre. På den måde bliver trafikanterne nemt navigeret rundt, og farlige sammenstød forhindres. Det bidrager til en tryggere trafik for alle – kørende såvel som gående.

Udvalget består af forskellige N42-kantafmærkninger i plast. Du finder blandt andet kantafmærkning med bast eller Wiva-kantafmærkningen, som er fleksibel og let. På den måde kan du finde lige netop den kantafmærkning, der passer til dit byggeprojekt.

Når det gælder vejarbejde, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Derfor anbefaler vi dig at tage et kig på vores fodplader til kantafmærkning, skilte og aluminiumsrør. Vi forhandler desuden også kabelramper. Fælles for alle vores produkter er, at de er i holdbare og slidstærke kvalitetsmaterialer, som bidrager til en bedre trafiksikkerhed. Vi sælger udelukkende gennemtestede produkter, som er synlige i trafikken.

Ramudden leverer sikkerhedsløsninger til trafikken

Hos Ramudden er vi leveringsdygtige i sikkerhedsløsninger, som bidrager til en bedre trafik. Vi sætter en dyd i at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Hos os er sikkerhed, ansvar og løsninger nøgleord. Vi brænder nemlig for at skabe tryghed for entreprenører, vejarbejdere og trafikanter. Det gør vi gennem gennemtestede og kvalitetsrige sikkerhedsløsninger.

Vi står altid klar med kompetent vejledning, hvis du har spørgsmål til vores sortiment, trafiksikkerhedsløsninger eller projektplanlægning. Der er ikke dét spørgsmål, der er for komplekst for os. Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.