Løbelys

Når man kører i trafikken, mens det er mørkt, er det selvfølgelig vigtigt, at der er belysning, så bilister har et godt udsyn og ikke risikerer ulykker. Her kommer løbelys i spil. For med løbelys bliver trafikken meget mere sikker, da de sikrer, at der er tilstrækkeligt med lys i trafikken, selv om det er blevet mørkt.

Derfor udbyder vi hos Ramudden også forskellige løbelys. Nedenfor kan du se vores udvalg af løbelys, hvor du også kan læse meget mere om de forskellige produkter. Dyk ned i udvalget, og find frem til, hvilke løbelys der passer bedst til dit behov.

4 vare(r)
Løbelys LED
Inkl. moms 2.736,25 DKK
Batterikabel til løbelys LED
Inkl. moms 1.311,25 DKK
D-2 Radio/springblink gul
Inkl. moms 1.611,25 DKK
GPS Løbelys LED
Inkl. moms 1.811,25 DKK
4 vare(r)

Sikr trygheden med løbelys fra Ramudden

Blandt vores udvalg af løbelys finder du forskellige løbelys i LED. Du kan blandt andet finde nogle, som består af trådløse lamper. Dermed er det heller ikke nødvendigt med kabler mellem lamperne, hvilket gør processen med at opstille løbelysene noget nemmere. Her bruger man nemlig et GPS-signal, som synkroniserer de forskellige lamper, og dermed giver lys over det hele.

De forskellige lys er nemme at montere, og skulle du alligevel få behov for kabler til lysene, kan du også købe dem hos os. Du kan nemlig købe 10 meter kabel til LED-løbelys, og det inkluderer 2 stk. polsko.

Løbelys i høj kvalitet til gode priser

Hos Ramudden sælger vi kun produkter, som lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Det er vigtigt for os, at du kan føle dig sikker, når du køber udstyr til trafikken hos os. Derfor er vores løbelys selvfølgelig også lavet i rigtig god kvalitet, så de virker og holder længe.

Samtidig er det også vigtigt for os, at vi kan sælge varerne til gode priser. Derfor vil du også se, at vores løbelys har nogle fair priser, som er til at betale.

Gennemgående fokus på sikkerhed hos Ramudden

Ved at vælge løbelys fra Ramudden er du med til at øge sikkerheden for bilisterne i trafikken. Og det er ikke kun, når det kommer til løbelys, at vi sætter fokus på sikkerheden. Vi udbyder nemlig en lang række af produkter, som er vigtige at have i trafikken. Det gælder blandt andet fartmålere, som forhåbentlig kan hjælpe bilister til ikke at køre for hurtigt.

Vi sælger også rammestandere, ligesom du også kan finde batterier, strømforsyning o.l. Det er blot en lille del af vores store udvalg af produkter inden for trafiksikkerhedsløsninger. Du kan selv dykke endnu mere ned i udvalget på vores side, hvis du ønsker det.

Har du nogen spørgsmål til os? Eller har du brug for rådgivning inden for løbelys eller andre varekategorier? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Bag Ramudden står der nemlig mennesker med masser af erfaring inden for branchen. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også professionel rådgivning. Så kontakt os gerne på telefon eller skriv til os gennem vores kontaktformular. Så står vi klar til at hjælpe dig.