Plastværn

Her på siden finder du vores udvalg af plast- og trafikværn til afspærring i trafikken, ved vejarbejdet, på parkeringspladsen, byggepladsen eller noget helt fjerde. På den måde kan du opnå den største sikkerhed og tryghed for trafikanter, entreprenører og vejarbejdere. Udvalget består af røde og hvide trafikværn i plastik med en standardstørrelse på 107 x 400 x 490 mm.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find kvalitetsrige trafikværn, der hjælper dig med afspærring i trafikken. Du finder yderligere information om produkterne ved at klikke ind på dem. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du skulle være i tvivl om noget.

2 vare(r)
Plastik Trafikværn Hvid
Inkl. moms 913,75 DKK
Plastik Trafikværn Rød
Inkl. moms 913,75 DKK
2 vare(r)

Stort udvalg af røde og hvide trafikværn

Når det kommer til vejarbejde, er det vigtigt at have den rette afspærring. Vores udvalg af trafikværn er i plastik og kan fyldes med vand eller sand, så de står solidt og stabilt på jorden. Det garanterer, at du får en holdbar og modstandsdygtig afspærringsløsning, som kan tåle al slags vind og vejr. Trafikværnet kan stilles langs lande- eller motorvejen, hvor der laves vejarbejde. Dermed guider plastværnene trafikanterne sikkert rundt.

Udvalget består desuden af både røde og hvide plastværn, hvorfor du selv kan vælge, om du vil have vekslende farver eller ensartede. Uanset hvad er du garanteret at opnå en bedre vejsikkerhed med den rette afspærring. Det gælder både for kørende, gående, cyklende – og i den grad også for vejarbejdere og entreprenører.

Sikker hverdag med afspærringsmateriel

Hos Ramudden ved vi, at afspærringsmateriel er en uundværlig del af vejarbejdet. Derfor får du høj kvalitet til lave priser. Vi gennemtester altid vores produkter, så de lever op til vores krav om en fremragende kvalitet.

Hvis du er interesseret i at kigge på yderligere afspærringsmateriel, har vi også et stort udvalg af bufferdæk, rullebump og løbelys. Fælles for alle er, at de bidrager til en tryggere vejsikkerhed for alle.

Har du brug for professionel vejledning?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er vi naturligvis altid klar til at vejlede og rådgive dig til det rette køb. Det kan være alt lige fra spørgsmål om vores trafiksikkerhedsløsning til de mere komplekse spørgsmål om projektplanlægning. Der er ikke dét spørgsmål, der er for komplekst for os, og vi garanterer dig, at vi gør vores bedste for at hjælpe dig. Vi er med dig under hele købsprocessen – både før, under og efter. Vi kalder det for 360° service.

Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af denne side. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.