Rammestandere

Hos Ramudden A/S finder du robuste rammestandere til afspærring. Udvalget består af en lang række forskellige rammestandere, der alle hjælper dig med den optimale afspærring ved blandt andet vejarbejde. Gå på opdagelse i udvalget, og find lige præcis de rammestandere, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

4 vare(r)
Rammestander alu f/ 40x40 og Ø60 rør
 Rammestander 2 x K9
Inkl. moms 3.736,25 DKK
Beskyttelsesbøjle f/rammestander K9
Rammestander Alu, sammenklappelig f/ 40x40 rør
4 vare(r)

Find robuste rammestandere her

Hvad enten du søger rammestandere til store informationstavler, rammestandere af aluminium eller sammenklappelige rammestandere, kan du finde det i vores sortiment. De består af forskellige vægtklasser og størrelser, så du kan finde lige præcis den, der matcher dine behov. Fælles for alle er, at de er robuste og står stabilt på jorden. På den måde skal du ikke bekymre dig om vind og vejr, når du skal sætte dit afspærringsmateriel op.

Med en sammenklappelig rammestander kan du nemt transportere afspærringen fra A til B. Den er hurtig at montere, hvilket gør den ideel til kortvarigt vejarbejde, hvor tiden med opsætning af afspærring skal optimeres. Til længerevarende vejarbejde finder du tungere rammestandere, der er oplagte til høje kabelføringssystemer eller store informationstavler. Kig på sortimentet, og find lige præcis den rammestander, der skal hjælpe dig med din afspærring.

Skab tryghed med afspærringsmateriel

Der er ingen tvivl om, at vejarbejde kræver en optimal sikkerhed og tryghed. For at beskytte medarbejderne kræver det afspærringsmateriel i kvalitetsrige materialer, der står stabilt og viser tydeligt den givne tavle eller afspærring. Derfor er alle vores rammestandere gennemtestede, så de lever op til alle krav om afspærringsmateriel, ligesom de også er godkendte i henhold til TL.

Beskyt medarbejderne og byggeprojektet, øg synligheden i trafikken, og find kvalitetsrigt afspærringsmateriel, der kan navigere trafikanten sikkert rundt i trafikken. Foruden rammestandere byder vores sortiment også på kabelramper, blinklamper og kantafmærkning. Alle har til formål at informere og beskytte, så både vejarbejdere og trafikanter er trygge i trafikken.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Ramudden A/S har vi mange års erfaring med sikkerhedsløsninger til trafikken, og vi er eksperter i alt, der hedder vejsikring. Det betyder, at vi går op i at have et kvalitetssikret sortiment, der giver den bedste løsning. Vi ved nemlig, at den rette sikkerhed i trafikken kan redde liv.

Vi er rutinerede i flere afspærringsopgaver, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for grundig vejledning. Vi deler gerne ud af vores faglige ekspertise og rådgiver dig både før, under og efter dit vejarbejde. Sidder du tilbage med spørgsmål til vores afspærringsmateriel eller noget helt andet, kan du endelig bare kontakte os.

Kontakt os på telefon og mail, eller udfyld vores kontaktformular, hvis vi skal hjælpe dig med din afspærring. Vi glæder os til at høre fra dig!