Rullebump

Her på siden finder du rullebump, som er en meget vigtig del af trafikken flere steder. De er nemlig med til at sørge for, at bilister kører forsvarligt i trafikken. Derfor sætter vi hos Ramudden en ære i at forhandle disse vejbump, så vi kan være med til at skabe større sikkerhed i den danske trafik.

Nedenfor kan du se hvilke vejbump, du kan finde hos os. Vi sikrer dig, at du med vores vejbump får kvalitet til en fordelagtig pris. Uanset hvad du vælger, finder du højst sandsynligt et vejbump, der lever op til dine krav.

1 vare(r)
Rullebump / Mobilt vejbump 3 meter
1 vare(r)

Vejbump i materiale af højeste kvalitet

Hos Ramudden er vi godt klar over, at det er helt essentielt, at man kan føle sig sikker i trafikken. Derfor er det også vigtigt for os, at vi udelukkende sælger produkter af en ordentlig kvalitet. Du kan finde mobile vejbump hos os, som er lavet i PP-materiale. Det er et materiale, som kan holde til lidt af hvert. Det tåler nemlig høje så vel som lave temperaturer, hvilket selvfølgelig er vigtigt i det omskiftelige danske vejr.

Vi udbyder vejbump, som har gummipolstring i bunden. Vores vejbump i gummi kan samtidig holde til lidt af hvert, når det kommer til køretøjer, blandt andet lastbiler, som vejer op til hele 80 tons. Og så er det beregnet til maks.-hastigheder på op til 10-15 km/t.

Eftersom sikkerhed er kodeordet hele vejen igennem, er det selvfølgelig vigtigt, at bilister kan se vejbumpet på lang afstand. Med vejbump fra Ramudden er det lige, hvad man får. Vi udbyder nemlig vejbump, som kan ses på over 1 km’s afstand på grund af tydelige reflekser.

Øg sikkerheden i trafikken med produkter fra Ramudden

Hos Ramudden kommer sikkerheden altid først. Derfor udbyder vi også et stort udvalg af øvrige produkter, som er med til at øge sikkerheden og trygheden for bilister i trafikken. I vores udvalg finder du blandt andet løbelys. De sikrer, at bilisterne hele tiden kan se nok i trafikken, selv om det er mørkt. Du kan også finde vognbanedelere, som man for eksempel kan bruge til at afmærke vejarbejde mellem modsatrettede trafikretninger.

Ligeledes finder du blandt andet også rammestandere, som for eksempel kan bruges til store informationstavler eller høje kabelføringssystemer. Så når der er behov for forskelligt udstyr til trafikken, kan Ramudden passende være din forhandler. Vi prioriterer sikkerhed højt og har et stort udvalg af udstyr til trafikken.

Masser af knowhow

Hos Ramudden ligger der masser af erfaring og viden bag vores rådgivning. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil have hjælp til at vælge det helt rette produkt. Du kan ringe til vores telefon eller skrive til os gennem vores kontaktformular. Så vil vi se frem til at hjælpe dig med at vælge det helt rette produkt.