Skilteafdækning til vejskilte

Har du et skilt, der midlertidigt ikke skal gælde, eller ønsker du at beskytte skiltet mod hård vind og vejr? Med skilteafdækning har du mulighed for at dække skiltet til i perioder, hvor der er behov for det. Dette kan eksempelvis være ved markering af et 50 km/t skilt, som ikke gør sig gældende inden for en specifik periode. Her kan du tilføje et afdækningskryds, som viser, at skiltet ikke er berører de trafikanter, der skulle se det og blive opmærksom på det. Slip derfor for besværet med at tage skiltet ned og anskaf et afdækningskryds eller pose, så du nemt og effektivt kan markere skiltet som ikke-gyldigt.

Nedenfor kan du se vores udvalg af skilteafdækning til de mest anvendte skilte i trafikken. Vi sørger naturligvis som altid for skarpe priser, så dit budget kan følge med. Udforsk vores skilteafdækning i dag og kig dig omkring.

7 vare(r)
Afdækningspose 70-90 cm trekanttavler
Afdækningspose Ø50 - Ø70 cm bytavler
Afdækningspose Ø70 - Ø90 cm landevejstavler
Afdækningskryds alu, 1250x1600 mm
Inkl. moms 4.373,75 DKK
Afdækningskryds alu, 1250x2000 mm
Inkl. moms 4.986,25 DKK
Afdækningskryds alu, fra 2 til 4 meter
Afdækningskryds for delvis afdækning 1000 mm
7 vare(r)

Skilteafdækning til de mest populære skilte i trafikken

Hvad enten du skal have afdækning til advarselstavler, oplysningstavler, landevejstavler, bytavler eller noget helt femte, finder du skilteafdækning, der kan passe til de fleste skilte uanset form. Uanset om du skal have dækket hele skiltet eller kun dele af skiltet, finder du afdækningskryds og poser i flere størrelser, så de både kan passe til de rektangulære, trekantede og runde skilte, du møder ude på vejene.

Vores afdækningskryds finder du i forskellige størrelser og naturligvis i den røde, skarpe farve, så ingen trafikanter er i tvivl om, at tavlen ikke er gældende. Afdækningskrydsene er justerbare, så ønskes krydset i en lidt anden form, så det rækker længere, kan dette godt lade sig gøre. Vores afdækningskryds skal fastgøres til skiltet med afstandsstykker, så krydset sidder nogle centimeter væk fra tavlen. Dette gør, at tavlen ikke beskadiges.

Se vores udstyr inden for trafiksikkerhed

Foruden vores udvalg af skilteafdækning, finder du på Ramudden også andre trafiksikkerhedsløsninger, der kan gavne dig, dine medarbejdere og andre trafikanter i området. Du finder blandt andet afspærringshegn til sikring af farlige områder, og det er også muligt at købe alurør og fodplader, så dine vejskilte kan stå stabilt og sikkert i det danske vejr.

Kontakt Ramudden i dag

Hos Ramudden er vi leveringsdygtige inden for mange trafiksikkerhedsløsninger, så trafikken kan blive så sikker som mulig. Vi ønsker altid, at du skal have en god oplevelse, når du handler hos os, og derfor sætter vi gerne ekstra tid af til at hjælpe dig. Har du derfor spørgsmål til vores produkter, mangler du vejledning eller råd, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at opgradere trafiksikkerheden nær dig. Skriv os en mail på mail@ramudden.dk eller ring til os på tlf. 70 44 43 91. Vi står klar til at hjælpe dig.