Vognbanedelere

Er du på udkig efter vognbanedelere til det ene eller det andet formål, så er du landet det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig se vores udvalg af forskellige former for vognbanedelere.

Uanset hvilken slags du er på udkig efter, er der en god sandsynlighed for, at du finder den rette her på siden. Vi tilbyder nemlig vognbanedelere med forskellige farver, former og funktioner. Så dyk ned i udvalget på siden her, og bliv klogere på, hvilken vognbanedeler du bør vælge til dit formål.

8 vare(r)
Vejfane Mini Leitboy L30
Inkl. moms 206,25 DKK
SuperBundy limbrik (5 mm tyk)
Inkl. moms 31,25 DKK
Ledeskinne Gul 100 cm
Inkl. moms 423,75 DKK
Ledeskinne Gul, Endestykke A, start,
Ledeskinne Gul, Endestykke B, slut,
Refleks bue for Ledeskinne Gul
N42 H/V Leitboy III for ledeskinne Gul
N42 H/H Leitboy III for ledeskinne Gul
8 vare(r)

Find den rette vognbanedeler

Vores udvalg af vognbanedelere byder blandt andet på N42 H/V og N42 H/H Leitboy III. Dem monterer man på ledeskinner ved hjælp af et låsesystem. Og de er rigtig smarte, blandt andet fordi de selv rejser sig op, hvis de bliver påkørt.

Du kan også få en orange Mini Leitboy med en gul base. Den har selvfølgelig reflekser på sig, så den også er til at få øje på om natten. Og så er den lavet af plast, som er et fleksibelt materiale, så du får høj kvalitet. Man kan fastgøre den med enten lim eller bolte.

Vores vognbanedelere kommer i forskellige størrelser. Og her kommer det an på behovet, hvilken størrelse der er den mest optimale i din situation. Uanset hvilken vognbanedeler du vælger, finder du gode priser hos Ramudden. Så kan du nemlig helt og holdent fokusere på at finde den rette vognbanedeler til situationen.

Blandt vores udvalg finder du også forskellige ledeskinner i gul – både endestykker og et midterstykke. Så er der nemlig styr på det hele. Og så kan du også købe en refleksbue, som du kan montere på en ledeskinne. Så der er nok at vælge imellem, når det kommer til valg af vognbanedeler.

Vi er specialister i udstyr til trafiksikkerhed

Hos Ramudden er trafiksikkerheden altid nummer et. Derfor har vi også specialiseret os inden for mange forskellige former for udstyr til trafikken, som kan være med til at gøre trafikken mere sikker for os alle sammen. Vi har for eksempel kabelramper. De har blandt andet den funktion, at de virker som et fartdæmpende bump, så trafikanter lige sætter farten ned. Vi sælger også plastværn, som er beregnet som afspærring i trafikken. Yderligere kan du også finde rullebump, som ligeledes er med til at øge sikkerheden i trafikken.

Tøv ikke med at kontakte os

For os hos Ramudden er det vigtigt, at du vælger det rette udstyr første gang. Uanset om der er tale om vognbanedelere, rullebump eller noget helt tredje. Derfor står vi naturligvis også til rådighed, hvis du enten har nogen spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp til købsprocessen.

Du kan kontakte os på flere måder. Enten ved at ringe til os på tlf. +45 70 44 43 93 eller ved at skrive til os gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre på vejen til det rette valg af udstyr til trafiksikkerheden.