Affaldsbeholdere

Er du også træt af at se skrald i bybilledet, eller på din arbejdsplads, og vil du gerne hjælpe andre med at huske, hvor affald egentlig hører til? Så er affaldsbeholdere et rigtig godt sted at starte, og jo flere des bedre. Hos Ramudden finder du affaldsbeholdere i forskellige designs og størrelser, alt afhængig af, hvilken affaldsbeholder der passer til din by eller på din arbejdsplads. De fås i størrelserne 27 cm til 100 cm, så der kan være plads til mange former for affald, og selvfølgelig i solid kvalitet. Kig med på siden nedenfor og find den affaldsbeholder, du har brug for.

15 vare(r)
Affaldsbeholder 27 L
Pris fra:
Inkl. moms 836,25 DKK
Affaldsbeholder 35 L
Pris fra:
Inkl. moms 1.248,75 DKK
Affaldsbeholder med askebægre 40 L
Pris fra:
Inkl. moms 2.098,75 DKK
Affaldsbeholder m/låg, m/u askebægre 40 L
Pris fra:
Inkl. moms 2.286,25 DKK
Affaldsbeholder 45 L
Pris fra:
Inkl. moms 2.073,75 DKK
Affaldsbeholder 50 L
Pris fra:
Inkl. moms 3.548,75 DKK
Indvendig beholder til affaldsbehol 50 L
Askebægre
Pris fra:
Inkl. moms 1.598,75 DKK
Venice Affaldsbeholder 80 L
Inkl. moms 7.448,75 DKK
Venice Affaldsbeholder 80 L - åben i siden
Lofoten Affaldsbeholder 80 L u/Spand
Lofoten Affaldsbeholder 100 L
Inkl. moms 4.448,75 DKK
Trekants nøgle 8 mm
Inkl. moms 48,75 DKK
Trekants nøgle 8 mm
Inkl. moms 93,75 DKK
Firkant nøgle 6 mm
Inkl. moms 48,75 DKK
15 vare(r)

Affaldsbeholdere til både ude- og indebrug

Med skraldespande sikre du bedre hygiejne, og en mere ren arbejdsplads generelt. Det gælder, hvad enten de skal sættes op ude eller inde. Vi ønsker at gøre affaldshåndtering mere håndgribeligt i det offentlige rum, og derfor finder du hos Ramudden et udvalg af alsidige affaldsbeholdere.

Vores affaldsbeholdere finder du både med og uden låg, og i nogle ret fine designs, hvis du spørger os. De er tilmed også meget slidstærke og holdbare, så de kan holde i mange år, udenfor som indenfor. Med andre ord holder de altså både i frostvejr, stormvejr og i snevejr. Hårdføre skraldespande kan du køb hos os, og står du derfor og mangler affaldsbeholdere i din institution eller arbejdsplads, er du kommet forbi det rette sted.

Du kan læse mere om hver enkel affaldsbeholder ved at klikke ind på produktet.

Mangler du andet byudstyr?

Hvis du mangler andet praktisk byudstyr, forhandler vi hos Ramudden også andre gode by-produkter. Du kan for eksempel tage et kig på vores side om borde og bænke, eller se vores udvalg af fine cykelstativer, som også er at finde mange forskelige designs. Du kan også pryde bybilledet, arbejdspladsen eller institutionen med flotte plantekasser og blomster, hvis du ønsker skønne, glade farver, der gør de fleste i godt humør.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have opsat flere affaldsbeholdere op, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring og hjælper dig gennem hele processen, lige fra opsætning, levering og placering. Skulle du have spørgsmål til os omkring vores produkter, eller har du brug for et godt råd eller to, så kontakt os på telefon 70 44 43 94, eller skriv en mail til os på mail@ramudden.dk. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt og gør os altid umage for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os.