Borde og bænke

Hos Ramudden A/S finder du et stort udvalg af byudstyr, og borde og bænke er bestemt ingen undtagelse. Her på siden finder du komfortable og robuste borde og bænke, der er lavet i stærke materialer, der sørger for den absolut bedste holdbarhed. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, og find lige præcis det byudstyr, du har brug for til byindretningen. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp undervejs.

8 vare(r)
Riga Bænk i Mahogni træ m/stål ben og ryglæn
Riga Bænk i Mahogni træ m/stål ben u/ryglæn
Venice træ og stål bænk "Mahogni" m/ryglæn i træ
Venice træ og stål bænk "Lys eg" m/ryglæn i træ
Venice træ og stål bænk "Mahogni" u/ryglæn
Venice træ og stål bænk "Lys eg" u/ryglæn
Riga Bordbænkesæt 1500 mm
Riga Bordbænkesæt 2000 mm
8 vare(r)

Komfortable og slidstærke bænke til parker og byrum

Til indretning af parker og byrum har vi en bred vifte af bænke, borde og bordbænkesæt. Du finder bænke i flere designs og med forskellige træsorter. Blandt andet kan du finde bænke i enten mahogni eller lys eg, som begge er behandlet, så de har den optimale holdbarhed og slidstyrke. Du kan vælge bænkene både med og uden ryglæn, ligesom du kan finde klassisk design og et mere nutidigt design.

Bænkene er designet, så de giver den helt rigtige komfort. Foruden bænke finder du også smarte bordbænkesæt, hvor du blandt andet finder nogle, der er velegnede til kørestolsbrugere. Oplev de forskellige bænke og borde, og find lige præcis den, der matcher dine behov og ønsker. Vi har løbende gode tilbud på bordbænkesæt.

Indret byen med kvalitetsrigt byudstyr

Indretning af byrum, parker og offentlige pladser kræver både flot og holdbart udstyr. Med kvalitetsrige borde og bænke til parker kan du være sikker på, at beboerne kan nyde glæde af at sætte sig og tage et hvil. Udsmyk bybilledet, og gør de offentlige parker endnu mere attraktive med lækkert byudstyr.

Foruden borde, bænke og bordbænkesæt byder vores udvalg af byudstyr også på affaldsbeholdere, cykelstativer og plantekasser. Alt er designet i en solid kvalitet, så det kan holde til al slags vind og vejr. Det er desuden gennemtestet, så det lever op til alle krav og forventninger.

Har du brug for grundig vejledning?

Hos Ramudden går vi altid op i at give dig den bedste oplevelse. Har du besluttet dig for at pryde bybilledet eller parken med en bænk eller et bord, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi sørger altid for at give dig en grundig vejledning, ligesom vi altid er med dig både før, under og efter, du har foretaget dit køb.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vi er behjælpelige både, hvis du har brug for et par gode råd, eller hvis du har brug for en mere grundig vejledning. Du kan kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!