Cykelstativer

Cykelstativer er noget af det, som er mere eller mindre nødvendigt at have mange steder i Danmark. Vi er en cykelnation, og vores cykler bliver derfor brugt rigtig meget og bliver kørt rundtomkring i det ganske land. Men vores cykler skal også have et sted at holde – uanset om det er derhjemme, på arbejdet eller et helt tredje sted. Og det er her, at cykelstativer kommer ind. For de sørger for, at din cykel kan stå trygt og ordentligt, mens du ikke benytter den.

Hos Ramudden har vi et stort udvalg af forskellige cykelstativer – også med læn. Og du kan helt sikkert også finde et cykelstativ, som kan leve op til dine forventninger. Så kig med herunder, hvor du kan se vores sortiment af cykelstativer.

15 vare(r)
Cykelstativ med læn
Inkl. moms 3.418,75 DKK
Cykelstativ enkelt stående
Inkl. moms 586,25 DKK
Cykellæn med åbning
Inkl. moms 1.248,75 DKK
Cykellæn dobbeltsidet
Inkl. moms 1.748,75 DKK
Cykelparkering med læn til 3 cykler
Cykellæn med ring til kædelås
Inkl. moms 1.147,50 DKK
Cykellæn - rustfrit stål
Pris fra:
Inkl. moms 1.747,50 DKK
Cykellæn - barrier
Pris fra:
Inkl. moms 453,75 DKK
Cykellæn - Lean on
Pris fra:
Inkl. moms 1.097,50 DKK
Cykellæn - Triangel
Pris fra:
Inkl. moms 1.430,00 DKK
Cykellæn med flad top/kuglehoved
Pris fra:
Inkl. moms 1.348,75 DKK
Cykellæn med runde hjørner
Pris fra:
Inkl. moms 1.421,25 DKK
Cykelparkering
Pris fra:
Inkl. moms 2.543,75 DKK
Cykelstativer - individuelle modeller
Pris fra:
Inkl. moms 491,25 DKK
Cykelstativer fritstående
Pris fra:
Inkl. moms 3.027,50 DKK
15 vare(r)

Stort udvalg af cykelstativer til flere formål

Vores cykelstativer kommer i mange forskellige afskygninger. Du kan for eksempel nøjes med at købe et enkeltstående stativ, hvor der blot er plads til din egen cykel. Det er altså en skrabet udgave, men som er helt ideel, hvis du blot skal have et cykelstativ til din cykel.

Men du kan selvfølgelig også finde cykelstativer, hvor der er plads til en masse cykler ved siden af hinanden. Det er ideelt til brug på steder, hvor man forventer, at der kommer mange cyklister med deres cykler. Vi har endda også cykelstativer med individuelle modeller, hvor man kan vælge mellem enkeltsidet og dobbeltsidet.

Cykelstativer med læn

Derudover kan du også finde forskellige cykelstativer med læn i flere modeller. Er det cykellæn, du vælger, kan du for eksempel få en med åbning i et flot dekorativt design. Du kan også vælge en, der er dobbeltsidet, ligesom du også kan få cykellæn med ring til kædelås. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af udseendet, kan du også vælge vores cykellæn med flad top eller kuglehoved.

Vi har altså masser at vælge imellem, når det kommer til cykelstativer. Uanset om du skal bruge et cykelstativ til blot en cykel eller en masse cykler. Og uanset hvilke funktioner den skal have, og hvordan den skal se ud.

Kontakt os for kyndig vejledning

Hos Ramudden er det langtfra kun cykelstativer, vi udbyder. Du finder også en lang række andre produkter. Det gælder blandt andet vores flotte og praktiske plantekasser i flere størrelser. Du kan også tage et nærmere kig på vores udvalg af pullerter. Eller måske du står og mangler en parkeringsbøjle?

Vi går i den grad op i det, vi laver, hos Ramudden. Derfor kan vi også stå inde for de produkter, som vi sælger. Ligesom vi også har masser af erfaring med de forskellige varer. Derfor må du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi vil altid gerne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller generel rådgivning. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 70 44 43 94 eller skrive til os. Enten via vores mail mail@ramudden.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med kyndig hjælp.