Parkeringsbøjler

Hos Ramudden forhandler vi et udvalg af parkeringsbøjler og passagespærrer til offentlige pladser – blandt andet gågader, p-kældre, skoler og erhvervsområder. De praktiske parkeringsbøjler sørger for at reservere parkeringspladsen med sin smarte vippefunktion. Gå på opdagelse i vores sortiment af slidstærke parkeringsbøjler, og vær sikker på, at parkeringspladsen forbliver reserveret til dens rette ejermand. Kontakt os endelig, hvis du støder på spørgsmål undervejs i din søgen.

1 vare(r)
Parkeringsbøjle (Galvaniseret)
Inkl. moms 2.448,75 DKK
1 vare(r)

Praktiske parkeringsbøjler til offentlige pladser og områder

Parkeringsbøjler kan bruges af private såvel som erhverv, hvor spærring af parkeringspladser er nødvendig. Det gælder blandt andet i private indkørsler i tætbeboede områder, såvel som ved skoler, erhvervsområder, p-kældre og gågader.

Vores parkeringsbøjler er fremstillet af galvaniseret stål, og har et sammenfoldeligt design, der garanterer en reservering af parkeringspladsen. De er låsbare og inkluderer 3 nøgler til cylinderlåsen, så du nemt kan vippe den op og ned. Parkeringsbøjlerne kan desuden også bruges som passagespærrer til at forhindre indkørsel og passering.

Sikker afspærring og beskyttelse med byudstyr

Til byområder kan det være nødvendigt at investere i praktisk udstyr, som navigerer kørende og gående sikkert rundt. Foruden vores slidstærke parkeringsbøjler, byder vores udvalg også på stibomme og bilspærrer til stisystemer, og pullerter til sikker afspærring og beskyttelse. Fælles for alle er, at de er ideelle i byområder såsom gågader og p-pladser, hvor afspærring er nødvendig.

Tag desuden også et kig på vores udvalg af cykelstativer til private såvel som offentlige områder. Vores udvalg af byudstyr kommer i en bred vifte af designs og med flere forskellige funktioner, så du kan finde det udstyr, der matcher dine behov og ønsker.

Ramudden A/S: Eksperter i vejsikring og sikkerhedsløsninger

Hos Ramudden A/S er vi eksperter i vejsikring og sikkerhedsløsninger, der navigerer trafikanter – kørende såvel som gående – sikkert rundt i trafikken. Vi mener nemlig, at alle mennesker har ret til et trygt og sikkert miljø. Den tankegang afspejler sig tydeligt i vores sortiment, som er designet ud fra den optimale sikkerhed i trafikken, på byggepladser og andre offentlige områder.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores parkeringsbøjler, eller har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige byudstyr? Så står vi altid klar til at hjælpe dig med personlig vejledning, så du kan finde det perfekte match. For os er intet spørgsmål for stort, for småt eller for komplekst.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for grundig vejledning. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig med funktionelle sikkerhedsløsninger til dine behov og ønsker!