Plantekasser

En plantekasse er udstyr, som kan være både praktisk og rigtig flot at se på. Man benytter den naturligvis til at dyrke diverse planter. Men de fleste vil nok også gerne have noget pænt at kigge på – og ikke kun nede i plantekassen – men også når det kommer til selve plantekassen.

Derfor finder du hos Ramudden flere plantekasser, som hver især kan dække forskellige behov. Herunder kan du se vores udvalg af plantekasser. Så dyk ned i sortimentet, og find ud af, hvilken plantekasse du skal have.

3 vare(r)
Plantekasse med kuglehoved
Inkl. moms 7.936,25 DKK
Plantekasse med fladt hoved
Inkl. moms 7.648,75 DKK
Plantekasse med kuglehoved
Inkl. moms 10.373,75 DKK
3 vare(r)

Flotte og anvendelige plantekasser

Hos Ramudden finder du plantekasser med forskelligt udseende. Du kan for eksempel få plantekasser i et stilrent design, som lader planterne skille sig ud på den bedst tænkelige måde. Men du kan også vælge en, som er lidt mere pyntet, men uden at den på nogen måde bliver for meget. Alle vores plantekasser kommer med kuglehoveder eller flade hoveder, som giver det sidste touch til udseendet.

Vores forskellige plantekasser har også forskellige mål. Det vil sige, at det er forskelligt, hvor mange eller hvor store planter du kan have deri, alt efter hvilken størrelse du vælger. Du vil også kunne se, at vores plantekasser bliver solgt i forskellige prisklasser. Men fælles for dem alle er, at de er lavet i høj kvalitet, og de er samtidig pæne at se på – med eller uden planter i.

Vores plantekasser kan man for eksempel bruge ved områder foran forskellige bygninger, hvor de vil forskønne området. Men de er også ganske normale at bruge på steder som parkeringspladser og fortove, hvor de ligeledes vil gøre noget positivt for udseendet.

Tjek også vores andre praktiske produkter ud

Hos Ramudden har vi et stort udvalg af varer, som man blandt andet kan benytte i trafikken. Se for eksempel vores stibomme og bilspærrer, som er højst fordelagtige at have flere steder i trafikken. Blandt vores udvalg kan du også finde diverse cykelstativer, som jo er rigtig praktiske at have rundtomkring i et cykelland som Danmark. Vi har også forskellige borde og bænke i flotte design. Og vores udvalg byder desuden også på masser af andre sikkerhedsløsninger til trafikken.

Vi hjælper dig gerne videre

Hos Ramudden prioriterer vi sikkerhed allerhøjest. Derfor er det også vigtigt for os, at du finder frem til det rette produkt, som kan skabe den optimale sikkerhed for den givne situation. Men uanset om der er tale om sikkerhedsløsninger eller andre af vores varer som for eksempel plantekasser, hjælper vi dig altid gerne videre i processen med at udvælge det rette.

Derfor er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi har masser af erfaring inden for branchen, og vi vil derfor kunne hjælpe dig godt videre i købsprocessen. Så har du nogen spørgsmål eller brug for rådgivning, kan du ringe til os på tlf. +45 70 44 43 94. Du er også altid velkommen til at skrive til os i stedet. Det kan du enten gøre ved at sende en besked til vores mail mail@ramudden.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.