Pullerter

Pullerter gør sig gavnlige som afspærring og beskyttelse i områder, hvor de kan betragtes som nødvendige og særligt gavnlige. Her kan der være mange grunde til, at en pullert kan være en god idé. Tit ses de i byområder- og miljøer, hvor de særligt er brugt som afspærring til gågader, men de er også anvendelige og brugte indenfor virksomheder, p-pladser eller i det private.

Hos AVS vejsikring kan du finde pullerter til flere forskellige formål. De er at finde i flere størrelser og varianter, og kommer i flere designs – både de klassiske, og dem med farver og reflekser på. Du kan derfor blot vælge den model, du synes, der passer bedst til dit formål. Gå på udkig i vores udvalg nedenfor – vi garanterer kvalitet til gode pullerter-priser!

Pullerter i plast og rustfrit stål

Hos Ramudden finder du vores pullerter lavet af to materialer: Plast og rustfrit stål. Afhængig af ønsker, formål og sikkerhed, fås pullerterne derfor i de to nævnte varianter. Plastpullerter er særligt brugte og anvendelige som markeringer i færdselsområder til blandt andet veje og cykelstier. Vores plastpullerter er fyldt med reflekser og farver og gør sig dermed godt til formålet ved at forbedre trafikantens opmærksomhed indenfor et område.

Pullerter af rustfrit stål er derimod mere anvendelige til afspærring. Rustfrie pullerter er gode og smarte løsninger til mange henseender, hvor der ønskes kontrol og områdesikring. Særligt forhindrer de solide og slidstærke stolper uønskede gæster udefra, men de forhindrer også uvedkommende trafik og dermed kørsel. De er derfor især egnede for dig, der ønsker at hæve sikkerheden indenfor et afgrænset areal. De rustfrie modeller er enkle og klassiske, og passer derfor godt ind i de fleste bymiljøer.

Køb din pullert hos Ramudden

Der skal være flere fordele, når du vælger at købe din pullert hos Ramudden. Derfor får du hos os både hjælp til montering og levering. Pullerterne kan både leveres som stationære, foldbare og flytbare alt efter formål og behov. De kan nedstøbes eller fastmonteres, eller du kan vælge nogle af de modeller, der har låsesystemer. Vælger du pullerter med låsesystemer, har du mulighed for at flytte eller fjerne dem alt efter hensigt.

Brug for mere vejsikring?

Foruden vores udvalg er pullerter, finder du hos Ramudden også andre spændende produkter og sikkerhedsudstyr. Kig eksempelvis i vores sortiment af trafikspejle til de svære vinkler eller vores stilbomme, der er gode til at bryde veje fra stier. Du kan også pryde bybilledet med nye plantekasser i fine og klassiske designs. Ramudden tilbyder meget forskelligt udstyr, altid af god kvalitet og med høje sikkerhedsforanstaltninger. Hos Ramudden vægter vi nemlig sikkerhed højt og har stor viden indenfor området. Du skal derfor være velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller har brug for rådgivning. Kontakt os enten via vores mail mail@ramudden.dk, på tlf. +45 70 44 43 94 eller udfyld vores kontaktformular i dag! Vi vender hurtigst muligt tilbage og vil glædeligt hjælpe dig godt videre.