Pullerter i plast

Er det nødvendigt at afspærre et område nær dig eller på arbejdspladsen? Med pullerter lavet af plastik kan uvedkommende køretøjer holdes ude. En pullert kan være med til at skabe sikkerhed på eksempelvis gågader, pladser, private hjem eller virksomheder. De mangefarvede pullerter er derfor fordelagtige i diverse færdselsområder, hvor det kan være nødvendigt med blokering af et specifikt område, for at skabe sikkerhed.

Se vores udvalg af pullerter af plast her på siden, og få rådgivning og sparring inden i bestiller. Vi hjælper gerne med opsætning og placering af pullerterne, hvis det ønskes.

2 vare(r)
Flexipost Pullert
Pris fra:
Inkl. moms 435,00 DKK
Smart Pullert
Inkl. moms 687,50 DKK
2 vare(r)

Monterede og bøjelige pullerter

Når pullerterne er lavet af plast, kan bekymringerne om bulede biler og andre transportmidler gemmes væk. Hvis pullerterne påkøres, bøjer de nemlig blot af og lægger sig ned. På den måde skånes køretøjerne for skader.

Derudover er pullerterne sat fast med bolte, der gør dem lettere flytbare til trods for deres montering – så hvis i på et senere tidspunkt fortryder placeringen, er det muligt at flytte pullerten igen.

Vores pullerter kommer i flere størrelser og designs, så der er lidt at vælge imellem. Vælg mellem størrelser fra 30 cm til 100 cm, alt afhængig af behov og præferencer. Højden af pullerten har betydning for antallet af reflekser, så hvis ønsket er stor synlighed, kan et par høje pullerter være et oplagt valg. Hvis du derudover ønsker bestemte farver, kan du også vælge imellem flere forskellige: sort med gule reflekser, hvid med røde reflekser samt orange med grå reflekser, hvor den hvide pullert er standard. Pullerterne er naturligvis vedligeholdelsesfrie, så I intet andet skal foretage jer, når de først er monteret – og dette hjælper vi selvfølgelig gerne med.

Stort udvalg af trafiksikkerhedsløsninger

Foruden vores udvalg af pullerter i plast, finder i også andre sikkerhedsløsninger hos Ramudden. Fjern blinde vinkler på vejene med trafikspejle, eller forhindre kørsel for større transportmidler med stibomme, så kun cyklister og mindre køretøjer kan komme igennem. I har også mulighed for at tilføje et par cykelstativer, så cyklerne står fastspændt selv i hård vind og vejr.

Der findes mange løsninger til at forbedre trafiksikkerheden i diverse færdselsområder, så tag et kig på vores store udvalg. Vi sikrer skarpe priser, hvad enten du mangler afspærringsløsninger eller opdatering af sikkerheden på anden vis. Vores pullerter fås i priser fra 290 kr. og opefter, og der skulle derfor gerne være luft i budgettet til flere sikkerhedsløsninger om nødvendigt.

Kontakt Ramudden for sparring og vejledning

Har du spørgsmål til montering af pullerter eller andre produkter på vores hjemmeside? Kontakt os i dag og få vores kompetente vejledere til at svare på dine spørgsmål. Hos os får du både hjælp til montering og opsætning, og vi deler glædeligt ud af vores viden indenfor området. Ring til os på tlf. 70 44 43 91 eller smid en mail til os på mail@ramudden.dk.