Pullerter i rustfrit stål

Er du på udkig efter pullerter, som skal hjælpe dig med afspærring eller beskyttelse i bymiljøet? Så har vi hos Ramudden A/S et stort udvalg af kvalitetsrige pullerter i rustfrit stål. Udvalget byder både på stationære, flytbare og foldbare pullerter, som er udført i et klassisk design, der passer ind i ethvert bybillede. Tag et kig på nedenstående sortiment, og find et stort udvalg af funktionelle pullerter i rustfrit stål.

7 vare(r)
Rustfri stål Pullert 70x70 mm
Pris fra:
Inkl. moms 1.758,75 DKK
Rustfri stål Pullert Ø60
Pris fra:
Inkl. moms 1.195,00 DKK
Rustfri stål Pullert Ø76 mm
Pris fra:
Inkl. moms 1.615,00 DKK
Rustfri stål pullert Ø89 mm
Pris fra:
Inkl. moms 1.837,50 DKK
Rustfri stål Pullert Ø102 mm
Pris fra:
Inkl. moms 1.877,50 DKK
Rustfri stål Pullert Ø154 mm
Pris fra:
Inkl. moms 2.650,00 DKK
Rustfri stål Pullert Ø204 mm
Pris fra:
Inkl. moms 4.791,25 DKK
7 vare(r)

Afspær og beskyt med funktionelle pullerter

Hos Ramudden A/S finder du et stort udvalg af pullerter, som kan hjælpe med at afspærre i trafikken, ved parken eller på gågaden. Alle har ét formål: at beskytte trafikanterne - kørende såvel som gående - og at navigere dem sikkert rundt i trafikken. Det gælder, uanset om det er på parkeringspladsen, parken eller ved offentlige anlæg.

Pullerter er nærmere bestemt en stolpe, der benyttes som afspærring. De leveres både som stationære, flytbare og foldbare, ligesom nogle af modellerne har et låsesystem, der gør pullerten nem at fjerne midlertidigt. Pullerterne kan monteres individuelt – enten ved nedstøbning eller fast montering med bolte. Oplev vores sortiment af pullerter, og find lige præcis den model, der skal afspærre og beskytte i trafikken.

Kvalitetsrige pullerter til ethvert bymiljø

Med pullerter i rustfrit stål får du pullerter i kvalitetsbevidste materialer, der er holdbare og slidstærke i al slags vind og vejr. De er desuden udført i et klassisk og tidløst design, der passer ind i ethvert bymiljø. Med andre ord er en pullert ikke bare en stolpe – det er et redskab, der navigerer trafikanter sikkert rundt, og som samtidig pryder bybilledet.

Hos Ramudden A/S prioriterer vi altid god kvalitet til en fornuftig pris. Derfor finder du pullerter til gode priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det gælder hele vores sortiment. Foruden pullerter kan du tage et kig på vores udvalg af andet byudstyr som blandt andet parkeringsbøjler, affaldsbeholdere og borde og bænke. Fælles for alle er, at de bidrager til en brugervenlig og attraktiv indretning af byen, samtidig med at det skaber en god sikkerhed og tryghed for beboere, trafikanter m.m.

Vi står klar til at vejlede dig

Hos Ramudden A/S går vi op i at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop. Ét af vores nøgleord er nemlig omtanke. Omtanke for dig og din sikkerhed i trafikken, anlægspladsen eller vejpladsen. Vi mener nemlig, at alle mennesker har ret til et trygt og sikkert miljø.

Det betyder også, at vi altid står klar til at rådgive og vejlede dig, når du har brug for hjælp til vejarbejdet, byggepladsen eller infrastrukturprojektet. Vi er med dig under hele processen – både før, under og efter du har foretaget dit køb. Kontakt os endelig, og lad os lave en løsning, der giver dig den bedste sikkerhed. Vi glæder os til at høre fra dig!