Stibomme / bilspærrer

Stibomme, også kaldt bilspærrer, er ideelle til stier og stisystemer, hvor der skal lukkes for adgang for bilister. De er derfor særligt velegnede som afspærring, men kan også fungere som hastighedsdæmpende for cykler og knallerter. Stibomme kan således hjælpe på trafiksikkerheden i det område, de opsættes.

Der findes flere forskellige typer af bilspærrer og stibomme på markedet, og hos Ramudden finder du derfor et enkelt udvalg, som passer til de fleste stier og vejsystemer. Se vores udvalg i dag og kontakt os endelig, hvis der opstår spørgsmål i din søgen.

4 vare(r)
DR95 Stibom, oplukkelig (par)
Pris fra:
Inkl. moms 25.332,81 DKK
Fundament til nedstøbning
Inkl. moms 1.741,25 DKK
BAKS Bilspærre
Inkl. moms 11.818,75 DKK
BIR Bilspærre
Pris fra:
Inkl. moms 15.856,25 DKK
4 vare(r)

Vedligeholdelsesfri afspærring

Stibomme/bilspærrer har ofte forskellige udseende og designs, og det er muligt at finde dem i mange størrelser. Bøjlebredderne kan variere lige fra 120 cm til 300 cm, og det er derfor muligt at tilpasse dem efter stiens bredde. Derudover er højden på bommene 1 meter. Stibommene er totalt vedligeholdelsesfri, da de er produceret af galvaniseret stål, hvilket ligeledes gør dem meget robuste. Derudover har alle vores stibomme et oplukningssystem, så er der behov for gennemkørsel på et senere tidspunkt, kan dette også lade sig gøre.

Stibomme etableres af hensyn til sikkerheden i trafikken, og kan derfor være oplagte på strækninger, hvor der køres stærkt. De kan derfor være særligt gavnlige på arbejdsområder, gågader eller pladser, hvor der ønskes en mindre mængde af trafik. Er stibomme den rette løsning for jer? Kontakt vores kompetente vejledere i dag, og hør nærmere om hjælp til nedstøbning, hvis dette er et ønske. Du finder vores højkvalitets stibomme i forskellige prisklasser, naturligvis til skarpe priser.

Trafiksikkerhedsløsninger for alle

Hos Ramudden har vi mange sikkerhedsløsninger, der øger trafiksikkerheden. Du finder eksempelvis trafikspejle, der kan fjerne de blinde vinkler og forhindre at slemme ulykker sker. Derudover har vi et bredt sortiment af afspærringsmuligheder såsom vores stibomme, pullerter og parkeringsbøjler, og ønsker du at pryde området med lidt liv og smukke blomster, kan plantekasser være en fin løsning til at skabe smukke områder. Vi har dermed lidt af hvert i vores sortiment, hvor god kvalitet er en faktor, vi går meget op i – da solide og robuste løsninger er en nødvendighed, hvis trafiksikkerheden skal være i top.

Kontakt Ramudden, hvis du har spørgsmål

Har I behov for et varieret og bredt udvalg indenfor vejsikring og sikkerhedsløsninger? Så er Ramudden et sikkert og fornuftigt valg. Vi har mange års erfaring indenfor netop dette område, og hjælper gerne i valget om sikkerhedsløsninger, opsætning og montering samt meget mere.

Står I derfor tilbage med ubesvarede spørgsmål, skal I ikke tøve med at kontakte os. Dette kan I gøre ved at ringe til os på telefonnummeret 70 44 43 91, eller vil at sende en mail vores vej på mail@ramudden.dk.  Vi glæder os til at høre fra jer!