Trafikspejle

Blinde vinkler kan forårsage mange typer af uheld, der kan forebygges og direkte forhindres med de rette trafiksikkerhedsløsninger. Trafikspejle er ofte en af de løsninger, der kan fjerne de farlige situationer med blinde vinkler, og derved give bedre overblik og udsyn til trafikanter ved blandt andet skarpe sving, ind- og udkørsler, offentlige parkeringspladser samt meget mere. Ønsker du derfor at forbedre trafiksikkerheden nær dig, så finder du nedenfor et udvalg af kvalitetssikrede trafikspejle til skarpe priser lige her hos ramudden-vejsikring.dk.

2 vare(r)
Trafikspejl 60x40 cm Rød/Hvid kant
Trafikspejl Ø60 cm Rød/Hvid kant
Inkl. moms 2.248,75 DKK
2 vare(r)

Sikkerhedsløsningen mod de blinde vinkler

Et trafikspejl er som nævnt en ideel løsning til at danne overblik, særligt over vejens forløb, hvor blinde vinkler af og til fremtræder. Men trafikspejle kan også bruges i forbindelse med alverdens steder udover på de offentlige veje – de kan bruges på lagre, ved daginstitutionen, på parkeringspladsen på arbejdspladsen, på byggepladsen eller lossepladsen - ja, alle potentielle farlige steder, hvor man kan komme et uheld i forkøbet. En investering i et trafikspejl er med andre ord en investering i sikkerheden – og en billig løsning til at øge den. Er I derfor på udkig efter et sikkerhedsgodkendt trafikspejl, der kan forbedre oversigtsforholdene ude hos jer, så er i kommet til det helt rette sted. Hjælp bilister, cykellister og andre kørende fartøjer med at orientere sig, og slip for de risikofyldte hændelser, der i værste fald kan føre til farlige ulykker.

Trafikspejle til inde- og udendørs brug

Har du spottet et sted, der i særdeleshed har brug for et trafikspejl? Så har vi hos Ramudden hurtig levering, og vi hjælper også gerne med opsætningen og monteringen. Til vores trafikspejle medfølger tilhørende beslag, samtidig med at spejlet er udstyret med en ramme af hvide og røde reflekser, så alle trafikanter spotter spejlet med det samme – til brug indendørs som udendørs. I finder tilmed også vores trafikspejle i både rektangulære og runde formater og i passende størrelser - naturligvis til skarpe priser og med EU-godkendelse, så alt er, som det skal være. Bestil trafikspejlene online eller læs mere om, hvordan du kontakter os nedenfor.

Eksperter i trafiksikkerhedsløsninger

Hos Ramudden har vi mange års erfaring indenfor sikkerhed i trafikken, og vi deler gerne ud af vores viden. Find alt hvad du og din arbejdsplads skal bruge indenfor sikkerhedsløsninger og udendørsfaciliteter såsom stibomme, cykelstativer og borde- og bænkesæt – så får I nogle komplette løsninger til døren, vi lover, der holder i mange år. Kontakt os i dag for personlig betjening, hvis du har spørgsmål, eller blot ønsker en uforpligtende snak om vores mange sikkerhedsløsninger, der kan gavne sikkerheden hos jer. Det kan du gøre ved enten at skrive os en mail på mail@ramudden.dk, eller ved at give os et kald på tlf. +45 70 44 43 91. I kan også udfylde vores kontaktformular, så svarer vi tilbage hurtigst muligt. Ramudden – vi hjælper jer med at finde de sikkerhedsløsninger, I har behov for!