Cykelstativ med læn

Varernummer: 60651030
Inkl. moms 3.418,75 DKK

Har du spørgsmål til produktet?

Cykelstativ med læn og plastik betrukket bøjler, galvaniseret

 

Hos AVS Vejsikring A/S kan du finde mange forskellige modeller af cykelstativer med Cykellæn. Cykellæn er en god og økonomisk løsning for cykelparkering. Cykellæn kan bruges på både små og store arealer. Cykellæn er et bukket rør der kan nedstøbes eller fast monteres på faste underlag eller belægninger. Vi har Cykellæn, i flere forskellige typer rør der både er galvaniseret, pulverlarkeret eller i rustfrit stål der gør at de er vedligeholdelsesfrie.

 

Cykellæn er ligeledes ideel til knallerter, scootere og ladcykler, da disse transportmidler ofte ses i trafikken, og kan være svære at parkere i et bymiljø eller ved skoler. Cykellæn leveres i mange former og farver. De udføres både med eller uden tværstænger. Cykellæn med tværstænger passer til cykler i alle højder. Cykler kan parkeres på begge sider af Cykellænet, samtidig med at cyklen kan fast låses med en ekstern solid kæde der kan hindre tyveri af cyklen.

Nogle af modellerne kan også benyttes som afspærringsbøjler der forhindre køretøjer at passere på bestemte steder eller områder.

 

Har du spørgsmål til vores serie af cykelæn, eller blot spørgsmål omkring løsninger på cykelparkering kan vi altid kontaktes på Tlf.: 70 20 20 94 alle hverdage fra kl. 8-16,  hvor vores kundeservice/salgsteam, gerne hjælper dig med de spørgsmål du måtte have til produkterne.

 

Ramme af firkantet rør, med bøjler af 19 mm rundt rør.

Skiftevis med høje og lave bøjler.

Cykelhjul op til 55 mm i breden.

Mellemrum imellem bøjlerne: 350 mm.

Bøjlerne til cyklerne er lavet af 26,9 mm rundt rør - med forstærket side og monteringsbeslag.

 

H: 850 mm

 

L: 700 mm

 

D: 950 mm

 

Vægt: 15,5 kg

 

 

 

Varenummer60651030