Kant- og baggrundsafmærkning

Nedenfor finder du Ramuddens udvalg af kant- og baggrundsafmærkninger. Se vores sortiment i dag!

11 vare(r)
N42,2
Pris fra:
Inkl. moms 270,00 DKK
N42,3
Pris fra:
Inkl. moms 270,00 DKK
N43
Pris fra:
Inkl. moms 1.313,75 DKK
O41,1
Pris fra:
Inkl. moms 558,75 DKK
O41,2 - Retningspil
Pris fra:
Inkl. moms 925,00 DKK
O41,3 - Retningspil
Pris fra:
Inkl. moms 925,00 DKK
O42 - Retningspil
Pris fra:
Inkl. moms 925,00 DKK
O43,1 - Spærrebom
Pris fra:
Inkl. moms 925,00 DKK
O43,2 - Spærrebom
Pris fra:
Inkl. moms 925,00 DKK
O44 - Spærrebom
Pris fra:
Inkl. moms 925,00 DKK
O45
Pris fra:
Inkl. moms 925,00 DKK
11 vare(r)

Skarpe sving og placering på kørebanen

Med kant- og baggrundsafmærkninger mindskes tvivlen blandt trafikanter, hvis denne skulle opstå, om hvilken retning eller kørebane, køretøjet må vælge – og om det overhovedet må passere. Men hvilke skilte finder du så inden for denne kategori på Ramudden-vejsikring.dk? Vi har tavler såsom:

  1. Kantafmærkningsplader opsættes for motorkøretøjer og store knallerter, og angiver hvilken retning, køretøjerne skal køre forbi pladen – her på den side striberne vender ned mod.
  2. Spidsmarkeringer fortæller trafikanterne, at de kan passere på begge sider af skiltet.
  3. Retningspile kender du med stor sandsynlighed fra motorvejsafkørslerne eller ved vejudmundinger – de informerer trafikanten om væsentlige retningsændringer, der bør foretages.
  4. Spærrebomme sættes op, hvor sti- og vejsystemer ophøres.

Vores kant- og baggrundsafmærkninger er naturligvis alle godkendte i henhold til Vejdirektoratets bestemmelser og bekendtgørelser. De er genkendelige med deres iøjnefaldende røde og hvide striber - så er de er ikke til at tage fejl af. Find nævnte tavler og skilte til kant- og baggrundsafmærkninger ovenfor, og gør et godt køb indenfor trafiksikkerhed i dag.

En stor verden indenfor trafiksikkerhedsløsninger

Hos Ramudden A/S finder du alt, hvad du skal bruge inden for sikkerhedsløsninger og trafiksikkerhed. Vi har nemlig en bred vifte af alt, hvad der hører sig til inden for dette område. Uanset om det er en blind vinkel, der skal fjernes, eller om der mangler afspærring til vejarbejdet, så er der ikke dén opgave, der er for stor eller for kompleks for os. Vi finder løsningerne i samarbejde med dig, og vi fjerner potentielt farlige situationer for trafikanter – uanset om den foregår på de offentlige veje, på arbejdspladsen eller nær det private hjem. Ja, flere af vores løsninger kan endda også opsættes indendørs.

Vi vil så gerne hjælpe, men du skal være velkommen til at kigge dig omkring på vores hjemmeside, inden du hiver fat i os. Se blandt andet vores store udvalg indenfor færdselstavler, hvor der i denne kategori både befinder sig advarselstavler, oplysningstavler, undertavler og en masse andre skilte! Vi har en masse forskellige services, der ikke går på kompromis med sikkerheden. Gå på opdagelse vores sortiment i dag på egen hånd eller kontakt os nedenfor.

Har du brug for hjælp? Ramudden A/S hjælper dig videre

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og få sparring og vejledning. Vi har efterhånden en del års erfaring – ja, faktisk har vi eksisteret og beskæftiget os med trafiksikkerhedsløsninger siden 1961. Så du kan godt være sikker på, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre at I får en god oplevelse hos os. Giv os et kald på tlf. +45 70 44 43 91 eller skrive os en mail på mail@ramudden.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Kom godt og hurtigt i gang med at finde de sikkerhedsløsninger, der passer til jer! Ramudden vejsikring – ankom sikkert til din destination.