Jernvarer

Hos Ramudden A/S tilbyder vi et hav af jernvarer, som er af forskellige størrelser. Vores jernvarer er alle af høj kvalitet, og de bruges bl.a. til at gøre trafikken mere sikker i hverdagen. Produkterne sælges til fordelagtige priser, og med vores mange års erfaring inden for sikkerhedsforanstaltninger og salg af forskellige maskiner og tilbehør til byggebranchen, kan du være sikker på, at vi altid tilbyder holdbare løsninger og god service. 

 

Produkter til mange formål 

Vi sælger forskellige typer af jernvarer, som dog alle har det til fælles, at de er betegnet som standere. Standerne kan bruges til mange forskellige formål, og alt efter størrelsen, højde, bredden og udseendet på standeren, kan den opsættes forskellige steder. De standere, som vi sælger, bruges bl.a. til følgende:

  • Vejskilte
  • Forbudsskilte
  • Hastighedsbegrænsningsskilte
  • Færdselstavler
  • Andre trafikskilte
  • Og meget mere… 

Reglerne kommer i første række 

For at skabe det mest optimale trafikale netværk, er det vigtigt, at der skiltes med de regler, som gælder på bestemte steder. Hos Traffics A/S følger leverer vi jernvarer og standere, som overholder reglerne fra f.eks. Vejdirektoratet, og du må derfor aldrig være i tvivl om, at vores løsninger er kvalitetsfyldte. Vi overholder altså alle regler – og samtidig hjælper vi bilister, cyklister og andre trafikanter med også at overholde de regler, som gælder for dem. 

Kontakt os og få et tilbud

Hvis du vil vide mere om vores udvalg af jernvarer og standere, kan du kontakte os på telefon 70 20 20 94 eller mail@ramudden.dk. Fra vores hovedsæde i Gadstrup hjælper vi kunder på hele Sjælland, og vores dygtige medarbejdere sidder klar til at rådgive dig.