Beslag

Hos Ramudden vejsikring er det muligt at købe mange slags jernvarer. En af disse jernvarer er forskellige beslag. Alle varerne hos Ramudden vejsikring er i høj kvalitet, og du kan få en masse forskellige beslag til en god pris.

5 vare(r)
Aluminium beslag hulafst. 90 mm
Pris fra:
Inkl. moms 150,00 DKK
Beslag hulafst. 180 mm
Inkl. moms 136,25 DKK
Beslag hulafst. 280 mm
Inkl. moms 136,25 DKK
Beslag hulafst. 480 mm
Inkl. moms 150,00 DKK
Beslag hulafst. 650 mm
Inkl. moms 156,25 DKK
5 vare(r)

Beslag er en god jernvare

Hos Ramudden vejsikring kan du købe beslag i forskellige størrelser. Nogle af dem er lavet i jern, mens andre er i aluminium - begge dele er i god kvalitet. Du kan også få en model af beslag, der er dobbelt og enkelt. Derfor skal du, inden du foretager dit køb, tænke over, hvad du præcist skal bruge.

Sikker trafik

De beslag, som vi sælger hos Ramudden vejsikring, er med til at gøre trafikken mere sikker, da skilte og diverse andre ting ellers ikke er mulige at sætte op i vejkanten. Derfor er det vigtigt med gode beslag, ligesom det også er vigtigt at få dem i den rigtige størrelse.

Beslag kan være forskellige

Prisen på beslagene spænder mellem den billigste, som koster 136 kroner til den dyreste, som er fra omkring 200 kroner. Det er altså ikke særligt dyrt at købe nogle beslag. Størrelserne på beslagene varierer også fra den mindste, som er 90 millimeter til den største på 650 millimeter.

En tryg hverdag

Hos Ramudden vejsikring går vi op i, at sikkerheden er i orden. Vi hjælper både kommuner, anlægsfirmaer, entreprenører og mange flere med at holde sikkerheden i top. Ramudden vejsikring holder i øjeblikket til på 70 forskellige steder i både Norge, Sverige, Danmark, Canada, Finland og Estland. Der er altså en masse forskellige lande, som nyder godt af den gode service, som vi hos Ramudden leverer.

Leg til de mindste

Det er ikke kun praktiske ting, der sælges hos os. Det er også muligt at købe produkter til børn. Varerne fra DecoMark består af hinkeruder, som fås både med bogstaver eller tal. De er perfekte til de timer, som børnene bruger i skolegården, da læring og leg kombineres, når man bruger en hinkerude. Priserne for produkterne fra Decomark koster fra 2000 kroner og op efter. Med et sådant køb er der investeret i mange timers leg til de mindste.

Anderledes produkter

Der er et stort udvalg af produkter hos Ramudden, og mange af tingene er noget, som man ikke lige finder andre steder. For eksempel er det også muligt at købe lyssignaler til håndbetjening, eller pullerter i både plastik og rustfrit stål. Dette er begge to varer, som ellers kan være svære at få fat på. Pullerter er gode, når det kommer til afmærkningsudstyr, som for eksempel skal bruges som afspærring.

Den gode service i fokus

Hos Ramudden er service i højsædet, og noget af det vigtigste i vores øjne. Som kunde kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål om et køb eller til noget andet på vores hjemmeside. Vi er et firma, som går meget op i sikkerhed blandt vores kunder.