Eftergivelige standere

Hos Ramudden-vejsikring synes vi, at det er vigtigt, at alle mennesker kan færdes trygt i trafikken. Derfor tilbyder vi en masse forskellige varer, som er med til at sikre netop denne trafiksikkerhed. En af de produkter vi sælger, er eftergivelige standere. Dette kan du læse meget mere om her på siden.

Eftergivelige standere er vigtige

Eftergivelige standere er vigtige at have på vejene, da de er en essentiel sikkerhedsforanstaltning. De er designet til at forme eller bøje sig, hvis en bil kører ind i dem. Hvis de ikke gjorde dette, ville det totalskade bilerne, som måtte være så uheldige at påkøre dem.

Seripole eftergivelige master

Seripole er et af de mærker, som vi forhandler ved Ramudden-vejsikring. Dette er en serie af eftergivelige master, som fås i størrelserne 66 millimeter til 166 millimeter. Man kan købe dem med og uden stålindlæg. Det gode ved Seripole er, at det både bidrager til øget trafiksikkerhed samtidig med, at det er lavet i et pænt design.

Stabilitet og fleksibilitet

En af fordelene ved en eftergivelig stander er, at den er fleksibel, men at den samtidig også er stabil. Standeren opnår fleksibilitet ved, at man indfører svage punkter i den struktur, som standeren har. Denne struktur kan ændre form eller ødelægges, hvis den bliver påvirket af noget, som for eksempel en bil, der kører ind i den.

Hjælper dig til bedre trafiksikkerhed

Hos Ramudden-vejsikring er eftergivelige standere et af de produkter, som er med til at sikre din trafiksikkerhed. Disse er dog blot et af mange produkter, som vi sælger. Hos os kan du for eksempel også købe stibomme, som også kaldes for bilspærrer. Disse er gode til stisystemer, hvor man ikke vil have, at biler skal kunne få adgang. Vi sælger også pullerter, som er i samme kategori inden for afspærring. Dog bruges disse primært, hvis man ønsker at afspærre for cyklister eller gående.

Find vej med lave galger

Det er også muligt at købe lave galger hos os. Man ser lave galger på vejene hver dag, ofte uden at tænke over det. Det er nemlig dem, som man bruger til blandt andet trafiktavler og skilte, som fortæller om vejnavne eller hvilken by, som man er ved at køre ind i. Dette er også en essentiel vare, når der er tale om trafiksikkerhed, da man uden skilte ved vejen, ikke ville vide, hvor hurtigt man må køre, eller hvor man er på vej hen.

Mindsker trafikuheld

Der er mange fordele ved eftergivelige standere. Men den største må siges at være, at man med dem mindsker mængden af alvorlige trafikuheld. Hvis man ikke havde eftergivelige standere, ville mange påkørsler af skilte på for eksempel motorvejen, ende meget mere fatale end de gør i dag. Dermed ikke sagt, at det er uden konsekvenser at køre ind i et skilt, selvom det er lavet med en eftergivelig stander. Ens bil vil formentlig stadigvæk blive skadet af det, men man kan slippe fra det med livet i behold.