Lave galger

Hos Ramudden vejsikring kan du købe lave galger. Disse bruges blandt andet til trafiktavler og til skilte ved vejen generelt. Hos Ramudden vejsikring er der et stort udvalg af lave galger i god kvalitet og i forskellige størrelser. Som kunde har du derfor rig mulighed for at finde, hvad du mangler.

10 vare(r)
LG1 Lav galge, 50 x 250 cm
Inkl. moms 1.911,25 DKK
LG1 Lave galger, H 23,5 cm
Pris fra:
Inkl. moms 1.562,50 DKK
LG1 Lave galger, H 33 cm
Pris fra:
Inkl. moms 1.606,25 DKK
LG1 Lave galger, H 40 cm
Pris fra:
Inkl. moms 1.618,75 DKK
LG1.2 Lave galger, 2 rum, H 33 cm
Pris fra:
Inkl. moms 1.943,75 DKK
LG1.2 Lave galger,2 rum, H 23,5 cm
Pris fra:
Inkl. moms 1.651,25 DKK
LG2-2.3 Lave galger
Pris fra:
Inkl. moms 1.356,25 DKK
LG3 Lave galger
Pris fra:
Inkl. moms 1.070,00 DKK
LG3,2-3,3 Lave galger, m. undertavle
Pris fra:
Inkl. moms 1.675,00 DKK
LG4 Lave galger, H 16 cm
Pris fra:
Inkl. moms 1.262,50 DKK
10 vare(r)

Lave galger til enhver lejlighed

Der kan være mange forskellige grunde til, at man har brug for lave galger. De bruges både til firkantede skilte, runde skilte, vejtavler og meget mere. Ofte kender man dem fra gadenavnsskilte, men de bruges også, når der er tale om pile, som skal vise hen til noget, byskilte, eller skilte med attraktioner.

Find hvad du mangler

Udvalget af lave galgeskilte hos Ramudden vejsikring er stort. Du kan få nogle i mange forskellige længder, former og højder. Priserne varierer derfor også meget. Ved de fleste modeller starter prisen dog fra 1000 kroner. På grund af de mange forskellige størrelser af lave galgeskilte er det en god ide, hvis du præcist ved, hvor stor den lave galge skal være.

Sikkerheden i fokus

Hos Ramudden vejsikring går vi meget op i sikkerhed, hvad end det er på en arbejdsplads eller i det private. Derfor er det også muligt at købe mange produkter hos os, som alle sammen er med til at øge trafiksikkerheden. For eksempel er det muligt at købe et fartbump, som kan regulere hastigheden af de biler, som kører over dem. Denne kan være godt til dig, som for eksempel bor på en villavej, hvor du synes, at der bliver kørt lidt for stærkt engang i mellem.

Advarselstavler er der også brug for

I forbindelse med dit køb af lave galgeskilte, skal du muligvis også bruge nogle advarselstavler. Reflekterende og godkendte advarselstavler er essentielle, når der er tale om at skabe trafiksikkerhed. Hos os er der et stort udvalg af advarselstavler, blandt andet med vejarbejde, børn, dyr, mennesker og meget andet.

Undgå de blinde vinkler

Hos Ramudden vejsikring sælger vi mange forskellige ting, der bidrager til at skabe god trafiksikkerhed. For eksempel kan du købe trafikspejle, som kan spare dig for mange forskellige typer af uheld. Ofte sker der nemlig uheld, når der er blinde vinkler. Et trafikspejl sørger for, at man som bilist, gående eller cyklist kan se vejens blinde vinkler, og derved undgå at køre ind i nogen eller blive kørt ned. Et trafikspejl koster under 2000 kroner, dette er en billig pris for at slippe for de mange uheld, som ellers kan opstå.

Det behøver ikke at være dyrt

Når det kommer til sikkerhed i trafikken, må det ikke være dyrt. Derfor har vi hos Ramudden vejsikring en masse gode priser på vores varer. Men dette betyder bestemt ikke, at vi er gået på kompromis med vores kvalitet. Som kunde er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om et produkt, et køb eller noget andet.