Standerskilte

Hos Ramudden-vejsikring finder du mange forskellige produkter, som er med til at øge din trafiksikkerhed. En af disse er standerskilte. Hvis man ofte kører bil, er det umuligt at have tal på, hvor tit man passerer et standerskilt, da de står rigtig mange steder ved vejene. Læs med her, hvis du skal bruge standerskilte.

9 vare(r)
Buet Stander Ø60 mm
Pris fra:
Inkl. moms 1.562,50 DKK
Forkrøbbet stander Ø60 mm
Pris fra:
Inkl. moms 1.578,75 DKK
Galgestander
Pris fra:
Inkl. moms 1.817,50 DKK
 Lige stander Ø60 mm
Pris fra:
Inkl. moms 527,50 DKK
Rørrammestander
Pris fra:
Inkl. moms 2.218,75 DKK
T-stander
Pris fra:
Inkl. moms 1.610,00 DKK
Vinkelstander m/ramme
Pris fra:
Inkl. moms 2.506,25 DKK
Vinkelstander u/rammer
Pris fra:
Inkl. moms 1.581,25 DKK
Brudledsstander Ø60 mm
Pris fra:
Inkl. moms 1.293,75 DKK
9 vare(r)

Standerskilte er essentielle

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at have standerskilte i trafikken. Uden dem ville der ske rigtig mange ulykker, da folk i trafikken for eksempel ikke ville vide, hvor de ikke må lave en U-vending, eller hvor vejen bliver ensrettet. Hvis du eller din virksomhed gerne vil købe nogle standerskilte, er det derfor også vigtigt, at I får fat i det, som I skal bruge.

Mange forskellige slags standerskilte

Et standerskilt bruges primært til at informere folk eller give retning. Skiltene kan være i varierende størrelse og form, men fælles for dem alle er, at de som regel er lavet af metal eller plastik. De er også altid sat fast på en stolpe eller andet, som gør, at de bliver mere synlige. Hvis der er skrift på, er den stor og letlæselig, men oftest består et standerskilt blot af symboler, som viser det ene eller andet. De kan være ensfarvede eller være meget farverige.

Fordelene er mange

Standerskilte er designet til at kunne ses, selvom man kommer kørende med høj hastighed, som det for eksempel er tilfældet på motorvejen. Dette skyldes, at de har en farve som springer i øjnene, samt at standerskilte for mange af os har ikoner og symboler, som vi genkender, selvom vi kun ser dem i et splitsekund. Samtidig er mange af dem også reflekterende, hvilket gør, at de kan ses i mørke.

Forskellige designs

Hos Ramudden-vejsikring har vi gjort det let for dig at designe de standerskilte, som du står og mangler. Du kan sortere i, hvad du ønsker efter størrelse, pris og type. Vi har både en buet stander, en forkrøbet stander, en galgestander, en lige stander og meget mere. Du burde let kunne finde lige det skilt, som du skal bruge. Priserne varierer alt efter, hvilket design du ønsker. Den billigste er en lige stander, hvor priserne starter fra 527,50 kroner. Alt imens den dyreste er en vinkelstander, hvor priserne starter fra 2.158,75 kroner.

Din sikkerhed i fokus

Hos Ramudden-vejsikring går vi meget op i trafiksikkerhed, derfor sælger vi en masse forskellige produkter, som er med til at øge denne. For eksempel kan du købe tape, som er midlertidig, og som har en refleksion i sig, som gør, at bilister kommer sikkert rundt i trafikken om natten. Du kan også købe fodplader, som er med til at sørge for, at den afspærring, som du har lavet, står stabilt på jorden. Men det er ikke kun trafiksikkerhed, vi gør os i, vi sælger nemlig også plantekasser, så din have kan stå knivskarpt til foråret.