Lyssignaler til håndbetjening

Ramudden Vejsikring er et firma, hvor vi er til for at sikre dig i trafikken. Vores mission er, at alle skal kunne komme sikkert frem og tilbage i løbet af deres dag. Dette er opgave, vi varetager, ved blandt andet at tilbyde en masse gode produkter, som kan være med til at opretholde denne sikkerhed. Et af disse produkter er lyssignaler til håndbetjening, som du kan blive meget klogere på nedenfor.

2 vare(r)
Radio styret lyssignal - rød/grøn - Ø200 mm
Radio-Håndsender til lyssignal rød/grøn
2 vare(r)

Hvad er et lyssignal?

Et lyssignal er noget af det, som man ser allermest, når man færdes i trafikken. Det er det lys, der skifter fra rød, gul og grøn, og som viser, hvornår trafikanterne må køre. Derfor er lyssignaler også utroligt essentielle for at opretholde trafiksikkerhed og mindske ulykker.

Man kan både få lyssignaler med 2 eller 3 lys. De lyssignaler, som kun har to lys, viser blot rød og grøn, mens dem med 3 lys viser både rød, gul og grøn. Det er lidt individuelt, hvad man synes, fungerer bedst, men der er ingen tvivl om, at et lyssignal er meget vigtigt i trafikkens gang.

Trafiksikkerhed skal tages seriøst

Nogen gange er der nogle trafikanter, som vælger at ignorere lyssignalet, og her ser man desværre ofte, at det ender i et trafikuheld. Når sådanne ting sker, ser vi det som endnu mere vigtigt, at vi som virksomhed hjælper med at skabe et øget fokus på trafiksikkerhed.

Heldigvis ser vi i samfundet også, at der generelt er en god forståelse af trafiksikkerhed og respekt for trafikken. Hvis vi alle arbejder sammen, kan vi nemlig være med til at nedbringe uheld i trafikken markant.

Mange andre faktorer

Når det kommer til at skabe og opretholde trafiksikkerhed, er der mange andre ting end bare lyssignalerne at tage stilling til. Det kan for eksempel være standerskilte, som du også kan købe hos os. Disse er essentielle til at vise, hvor hurtigt man må køre et givent sted i trafikken. De fås i mange forskellige størrelser, og du kan altid ringe til os og høre mere, hvis du er interesseret.

Hvis du gerne vil lave bestemte vejmarkeringer inden for et område eller tæt på din arbejdsplads, skal du bruge Premark - slidstærkt termoplast. Dette er et produkt, som holder mange år frem, og som tilmed er let at lægge ud. Skal du bruge noget, som du kan markere vejarbejde eller uheld med længere fremme med? Så skal du købe en LED kryds- eller pil. Med denne bliver det muligt at signalere, hvad der sker i trafikken, også i mørke. Priserne på disse varierer en del, men det kommer  meget an på størrelse, og om det er en pil eller et kryds.

Kontakt os endelig

Hos Ramudden Vejsikring er vi eksperter i trafiksikkerhed og at forebygge uheld. Vi vil gerne hjælpe så mange virksomheder i Danmark som muligt med at gøre det samme. Derfor tilbyder vi altid vores hjælp, og du er mere end velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.