Sikkerhed
  Ansvar
  Løsninger
banner2Midlertidig afmærkninger

Midlertidig afmærkning

Uanset om du ønsker midlertidig afmærkning i tape, maling eller termoplast, så dækker Ramudden hele spektret indenfor afmærkningsstriber . Midlertidig afmærkning bliver særligt benyttet ved midlertidig afspærring, hvor vi kan afmærke ethvert vejarbejde eller projekt uanset underlag og de krav samt forventninger, der er blevet os stillet kundemæssigt eller lovmæssigt.   

Princippet er mere eller mindre det samme, hvad end du ønsker at benytte tape, maling eller termoplast som midlertidig afmærkning på kørebanen. Det omhandler mere, hvad for et udseende du ønsker asfalten skal have efterfølgende. Dog har hver af måderne for afmærkning deres fordele og ulemper, som vi vil forklare yderligere længere nede. 

Når vi kommer for at få monteret den nye midlertidige afmærkning – hvad end det er i termoplast, tape eller maling – så dækker vi også den permanente afmærkning i samme omgang. På den måde står den nye midlertidige vejafmærkning på kørebanen alene, og der opstår dermed ikke forvirring omkring, hvilken markering som skal følges. 

Vejafmærkning med striber af termoplast, tape eller maling

Vejafmærkning termoplast ( PREMARK® ) fungerer ved, at den bliver smeltet fast med asfalten under, hvilket både kan gøres ved midlertidige og permanente vejafmærkninger. Dette er god løsning, hvis der ønskes en langvarig vejafmærkning. Ulempen ved termoplast er dog, at vi skal fræse den væk, og herved kan asfalten efterlades med ar, og dermed er den ikke så glat og pæn som før. Vi kan lave også løsningen i samme princip med maling, hvor vi maskerer eksisterende afmærkninger samt lægger en ny afmærkning.  

Ønsker du derimod en mere økonomisk løsning, hvor du hverken beskadiger asfalten eller skal til at lave nye vejafmærkninger, så er det tape , du skal vælge. Tapen limes fast, hvor den enten maskerer eksisterende markeringer eller bruges til at lave nye midlertidige afmærkninger for en periode. Når denne periode er gået, så fjernes tapen, hvor det ikke skal fræses væk. Denne type af vejafmærkning er vi særligt stærke i, hvor denne variant kan holde mellem alt fra én dag til væsentligt mere end det, alt efter hvad der er behov for.

Ramudden laver følgende typer midlertidig vejafmærkning ved vejarbejde: 

  • Tape, termoplast (PREMARK®) eller maling
  • Langsgående linjer eller linjer med mellemrum i bredder på 10, 15 og 30 cm
  • Fodgængerfelter ved fodgængerovergange og spærreflader
  • Vejvisningspile og symboler
  • Gul eller hvid afmærkning
  • Sort maskering.

 

Ramudden – din faste leverandør indenfor trafiksikkerhedsløsninger

Alt afmærkning udføres af vores uddannede specialister, der udelukkende anvender professionelle maskiner og udstyr fra vores flåde i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Du er derfor garanteret nøje udførsel af vejafmærkning, når vi har været forbi. Og dette, mener vi, er vejen frem til at blive kundernes faste leverandør indenfor trafiksikkerhedsløsninger. 

Har du spørgsmål til vores udførsel af midlertidig afmærkning, eller ønsker du at høre om dine muligheder ved dit pågældende vejarbejde? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne give dig professionel rådgivning og fagkyndig vejledning ift. vejafmærkning og andre mulige trafiksikkerhedsløsninger. 

Vi kan kontaktes på tlf. 70 44 43 94 eller vores mail mail@ramudden.dk . Ønsker du at komme i kontakt med os udenfor vores normale åbningstid, så har vi også en vagttelefon til rådighed, hvis en nødsituation skulle opstå. Du skal blot ringe her og følge den pågældende anvisning. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse. 

Har du spørgsmål til produktet?