Sikkerhed
  Ansvar
  Løsninger
montageMontage
 

Montage af trafikregulerende materiel

Fra mandag morgen til søndag aften har vi vores montagehold klar døgnet rundt, hvis ulykker eller hasteopgaver skulle opstå. Hos Ramudden er vi utrolig stolte af at kunne tilbyde montage indenfor alle former for trafikregulerende produkter. Vi kan hjælpe med alt indenfor opsætning af vejskilte, eftergivelige standere, fartbump, cykelstativer samt meget andet indenfor trafikregulerende materiel og byudstyr.  

Du er derfor altid garanteret et morgenfrisk team eller et hold af natteravne til at tage sig af dine problemstillinger. Vi står også klar til at udøve professionel rådgivning allerede i planlægningsfasen. Her kan vi stå til rådighed med vejledning ift. de gældende love, regler og korrekt produktudvalg til netop jeres projekt. 

Professionel opsætning af vejskilte, fundamenter og byudstyr

Du må endelig ikke holde dig tilbage med tage fat i os, hvis du har behov for opsætning trafikregulerende materiel eller byudstyr. Vores team er særlig stærke i montage af stationære færdselstavler i byer og åbent land, hvor vi også har en webshop, der bugner af muligheder. Ønsker du store portaltavler til motorvejen, så monterer vi også det. Vi har stor erfaring med motorvejstavler, så de overholder krav og normer på området. 

Intet vejskilt uden det rette fundament. Her kan vi være behjælpelige med alt indenfor in-situ-støbte fundamenter, støbekurve til fundamenter, præstøbte fundamenter og andre typer fundamenter, så du er garanteret en solid stander til dine skilte i byen, på landevejen eller de store motorveje. Her vil vi gerne fremhæve SeriPole, der er et eftergiveligt skiltesystem, som vi kører med. Det er et påkørselstestet mastesystem, som sikrer, at hvis en bil påkører den, så vil systemet klappe sammen omkring bilen – og dermed ikke gøre yderligere skade på hverken bil eller passagerer. SeriPole er derfor det sikre valg, du kan investere i. 

Som nævnt leverer og monterer vi alt indenfor byudstyr, som kan være med til at regulere trafikken eller gavne udemiljøerne for dens brugere. Her finder du bl.a. cykelstativer, borde og bænke, skraldespande samt fartbump. Særligt fartbump og pullerter vil være en oplagt investering for mange ejerforeninger, som ønsker at holde farthastigheden nede og sikkerheden oppe. De benytter fx den samme teknologi som vores eftergivelige standere, som krøller sig sammen omkring bilerne. Alle af vores produkter hertil er selvfølgelig godkendt iht. lovgivningen.

Vi tilbyder montage af blandt andet:

  • vejskilte, standere og galger
  • fundamenter
  • in-situ-støbte fundamenter
  • støbekurve til fundamenter
  • præstøbte fundamenter
  • portaler og L-portaler
  • alt i byudstyr
  • fartbump
  • pullerter.

 

Få fagkyndig vejledning og rådgivning hos Ramudden

Ønsker du vejledning og rådgivning til dine projekter, der kræver trafikregulerende produkter, så står vi hos Ramudden til rådighed. Vi hjælper i alle faser – lige fra udbudsfasen og idéfasen til monteringsfasen og vedligehold efterfølgende. For os er det vigtigste blot, at vores kunder får valgt de rigtige løsninger og produkter, så de ender med det, som de har behov for, og som efterlever deres behov. 

Hvis du ønsker vores hjælp, skal du endelig tage fat i os. Vi kan kontaktes på tlf. 70 44 43 94 eller vores mail mail@ramudden.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular

. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Sammen kan vi gøre vejene sikre for alle.

Har du spørgsmål til produktet?