Sikkerhed
  Ansvar
  Løsninger
skilteplanerSkilteplaner

Skilteplaner & -ansøgninger

 

Vi laver de nødvendige skilteplaner for dit vejarbejde 

Intet vejarbejde uden en godkendt skilteplan. Det er derfor vigtigt, at der er styr på sagerne, når du skal ansøge til kommunes vejmyndighed. Her skal ansøgningen gerne indeholde alt, som er nødvendigt ift. vejarbejde eller arrangementet, så du kan få de rette tilladelser og godkendelser til projektet. Hvis afmærkningsplanen indeholder ændringer i hastigheden på vejen, vejlukning, omkørsel eller prioritering, skal den godkendes af politiet Det er med andre ord ret essentielt med en ordentlig udført skilteplan, for det er også på den måde, du ved, hvad der blevet aftalt mellem den lokale myndighed, os som leverandør og dig. 

Hvor lang tid denne udarbejdelse- og ansøgningsproces tager, kommer an på opgavens kompleksitet. Jo mere kompleks den er, jo længere tid tager den selvfølgelig, dog tager vi imod alle størrelser og typer projekter. Vi bruger i udgangspunktet standardplaner fra Vejdirektoratet, hvor vi udarbejder planerne helt fra bunden: Hvad vil kunden, hvad kan vi gøre, hvordan er trafikken og infrastrukturen osv. Disse spørgsmål bliver besvaret via tæt dialog med kunden og den lokale vejmyndighed samt en udførlig kapacitetsberegning på trafikken i det pågældende område, så du er sikker på at have de rette færdselstavler, afmærkningsudstyr samt trafikværn. Her har vi også et tæt samarbejde med SPVI, som er behjælpelig ved flere af vores kunders projekter.

Med Ramudden får du landsdækkende trafiksikkerhed

Du skal ikke holde dig tilbage med kontakte os her hos Ramudden, hvis du ønsker hjælp til skilteplaner, rådighedstilladelser eller andre lignende godkendelser til dit projekt, som tager hensyn til arbejdsmiljøet og trafiksikkerheden. Vi er nemlig landsdækkende og kender både til vejnettet samt de lokale forhold. Du kan kontakte vores erfarne medarbejdere via vores tlf. 70 44 43 93 eller på mail mail@ramudden.dk, hvor du kan trække på vores mange års erfaring på området, så dit koordineringsarbejde med myndigheder går som smurt. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. 

Har du spørgsmål til produktet?