Striber

Søger du vejmarkeringer og -striber til dit næste vejarbejde eller projekt? Så er du kommet til det rette sted. Hos Ramudden har vi alt inden for vejstriber og vejmarkering, herunder både DecoMark® og PREMARK®, som du kan læse om længere nede på siden.

Få kreative markeringer med DecoMark®

Ønsker du at gøre legepladserne, parkerne eller de offentlige byområder mere indbydende ift. leg og indlæring hos børn? Så er DecoMark® det, du skal investere i. DecoMark® er kreative markeringer tiltænk børn, som kombinerer leg og læring på en sjov og aktiv måde. Mulighederne er uendelige med aktivitetsspillene, hvor børn bl.a. kan træne talremser, regnestykker, tabeller, staveord, ordklasser, vokaler, konsonanter og meget andet.

Med DecoMark® bliver det oplagt at flytte læringen udenfor i skolegården, så eleverne helt ubevidst bruger flere intelligenser i læringsprocessen modsat i et klasselokale. Det er nemlig naturligt for børn at involvere fysisk bevægelse i deres læringsproces, og mange børn kan også godt lide at bevæge sig, samtidig med at de lærer.

Du kan se flere lærende spil og lege i vores Be Creative-katalog, eller du kan få lavet dit helt eget skræddersyet spil, hvis det ønskes. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om dine muligheder.

Lav vejmarkeringer på asfalt med PREMARK®

PREMARK® er færdiglavet vejmarkering i termoplast klar til udlægning, som både kan anvendes til midlertidige og permanente striber på asfalt. Produktet fungerer ved, at den smelter sig sammen med asfalten i vejen under opvarmning med en gasbrænder. Dermed sikres en lang holdbarhed på vejstriben og vejmarkeringen, som er 6-8 gange længere end ved fx malet vejmarkering. Derfor er PREMARK® ideel til stærkt trafikerede områder som vejkryds, men også anvendelig til p-pladser, cykelstier, handicappladser osv.

PREMARK® er modstandsdygtigt over for både benzin, olie, sne og frost, og er den eneste form for vejmarkering, der ikke er afhængig af vejens temperatur. Det vil sige, at den kan lægges ud på alle årstider. Det eneste krav er blot, at vejen skal være tør, hvilket hurtigt kan fikses med en gasbrænder. Du skal huske at købe primer også, når du benytter PREMARK® for det bedst mulige resultat og holdbarhed.

Marketingstape – den økonomiske løsning til midlertidig afmærkning

Tape er en mere økonomisk løsning, hvis du ønsker en midlertidig afmærkning, da denne ikke beskadiger asfalten eller vejstriberne modsat PREMARK®. Tapen fungerer på samme måde som termoplast, da den sikrer, at bilister er i stand til at navigere sikkert igennem vejarbejde – uanset tid på døgnet.

Vores markeringstape har en fremragende reflektionsevne, der reducerer risikoen for ulykker i både mørke og våde forhold på grund af dens markant forbedrede synlighed. Den hjælper derved med at øge sikkerheden for alle trafikanter.

I modsætning til mange andre markeringsmaterialer har tapen fordelen ved, at den kan anvendes og udlægges hurtigt, samtidig med at den opfylder alle krav angående refleksion og belastning, samtidig med at den nemt kan fjernes fra asfalten. Hvis du gerne vil undgå at fræse i den eksisterende belægning, så er løsningen markeringstape.

Kontakt os allerede i dag

Uanset hvilken type afmærkning du ønsker at investere i - DecoMark®, PREMARK® eller tape – står vi hos Ramudden A/S til rådighed. Vi hjælper med udførsel af den midlertidige afmærkning eller rådgiver dig om dine muligheder ved dit pågældende vejarbejde.

Vi kan kontaktes på tlf. 70 44 43 94 eller via vores mail mail@ramudden.dk. Ønsker du at komme i kontakt med os udenfor vores normale åbningstid, så har vi også en vagttelefon til rådighed, hvis en nødsituation skulle opstå. Du skal blot ringe her og følge den pågældende anvisning. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden angående din henvendelse.