Premark – slidstærkt termoplast

Ønsker du bestemte vejmarkeringer inden for et område eller nær din arbejdsplads, som skal holde i mange år frem? Så er Premark termoplast ideelt for dig. Premark er et yderst slidstærkt materiale, der kan være med til at øge sikkerheden i trafikken nær dig, så du kan få dine vejmarkeringer på plads. Premark termoplast er hårdfører og modstandsdygtigt over for både benzin, olie, sne og frost, og derudover det eneste materiale, der kan tåle at lægges ud på alle årstider.

Premark termoplast er både hurtigt og nemt at få lagt ud. Faktisk går der kun 5-10 minutter, alt afhængig af lufttemperatur, til at materialet køler ned og størkner. Dette gøres ved hjælp fra en gasbrænder, der smelter termoplasten til asfalten på vejen. Premark termoplast kan ikke udlægges på våde dage, og du bør derfor sikre dig, at vejen er tør, inden processen begynder.

Se vores udvalg og produktkatalog af termoplast fra Premark på siden nedenfor. Hvis du har spørgsmål undervejs i din søgen, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for kyndig vejledning!

9 vare(r)
Linje 5cm - Hvid
Inkl. moms 1.125,00 DKK
Linje 10cm - Hvid
Inkl. moms 731,25 DKK
Linje 10cm Hvid - Rulle á 5 meter
Inkl. moms 1.042,50 DKK
Linje 10cm - Gul
Inkl. moms 871,88 DKK
Linje 30cm - Hvid
Inkl. moms 681,25 DKK
Hajtand 60cm
Inkl. moms 828,13 DKK
Skaktern 30x30cm
Inkl. moms 993,75 DKK
Skaktern 40x40cm
Inkl. moms 443,75 DKK
Skaktern 50x50cm
Inkl. moms 581,25 DKK
9 vare(r)

Termoplast som vejmarkering

Med vejstriber kan du være med til at gøre trafikanter mere opmærksomme, og de dirigerer samtidig trafikken. Løsningen med vejstriber skal dog være holdbar, og derfor kan termoplast fra Premark være fordelagtig. Materialet har en holdbarhed på 6-8 gange længere end almindelig vejstribemaling, og du kan derfor være sikker på, at vejstriberne bliver der i flere år.

Striberne er ideelle til at trafiksikre områder og informere trafikanter om visse forhold i trafikken. De har blandt andet betydning for, om overhaling af andre køretøjer er tilladt og hvornår. De kan også fortælle, om du skal være særlig opmærksom på vejen forløb, i forhold til kommende indsnævringer eller lignende.

Generelt kan Premark Termoplast bruges til mange formål indenfor vejmarkeringer i trafikerede områder. Det kan være i vejkryds, til cykelstier, p-pladser og meget andet.

Har du brug for andet byudstyr eller andre trafikløsninger?

Er du godt i gang med at tænke vejmarkeringer og andre trafikløsninger ind i området nær din arbejdsplads? Så se også vores udvalg af andre striber såsom primere og markeringstape, der også er særligt velegnede til vejmarkeringer- og striber. Du kan også se vores mere kreative markeringer til sjov leg fra Decomark til institutionen eller legepladsen.

Hos Ramudden finder du et bredt udvalg af tilbehør og sikkerhedsløsninger i trafikken og til arbejdspladsen. Vi ønsker vores kunder de bedste sikkerhedsløsninger, og har mange års erfaring indenfor området. Vores kundeservice og eksperter svarer derfor gerne på spørgsmål, store som små, og vejleder gerne i både valg af produkter, opsætning, montering og meget mere. Kontakt os i dag for rådgivning eller spørgsmål på tlf. 70 44 43 94 eller skriv en mail til os på mail@ramudden.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.