DecoMark

Flyt læringen ud i skolegården med DecoMark, som er kreative og legende markeringer med alt lige fra tal og regnestykker, til bogstaver og ordklasser. DecoMark kombinerer fysisk bevægelse i en læringsproces, hvor børnene ubevidst bruger flere intelligenser. Gå på opdagelse i DecoMarks kreative markeringer til læring og leg, læs mere i vores katalog, eller kontakt os for yderligere information.

13 vare(r)
Hinkerude - Lille
2.043,75 DKK
Hinkerude - Stor
3.718,75 DKK
Raket
4.725,00 DKK
Twister
4.843,75 DKK
Blomster
5.375,00 DKK
Decomark - Vokaler og Konsonanter
Alfabet
4.000,00 DKK
3-Benet hinkerude
4.487,50 DKK
Kompas
4.000,00 DKK
Dart Game
8.485,00 DKK
Snegl
4.862,50 DKK
Skak
5.487,50 DKK
Tastatur DK
12.437,50 DKK
13 vare(r)

Kreative markeringer til læring og leg

Med DecoMarks kreative markeringer er mulighederne ubegrænsede! De er ideelle til skolegården eller legepladsen, hvor børn kan lege og lære på samme tid. Ved at kombinere bevægelse og læring med sjove markeringer, får børnene flere intelligenser i læringsprocessen.

Blandt udvalget af DecoMark finder du matematiske markeringer med talremser, tabeller og regnestykker, og du finder også bogstaver, ordklasser og vokaler. Det er naturligt at involvere fysisk bevægelse i læringen, så børn har det endnu sjovere, når de skal lære at regne og stave.

Oplev de uendelige spil- og læringsmuligheder med DecoMark, og flyt læringen ud i skolegården. Vi tør godt garantere, at det bliver et hit hos børnene!

Find alt til termoplastiske markeringer

DecoMark er en termoplastisk markering til legepladsen. Det betyder, at materialet har en lang holdbarhed og tåler meget slid, hvorfor du kan være sikker på, at de kreative markeringer holder år efter år på legepladsen. Det er desuden hårdføre over for sne og frost.

Det er hurtigt og nemt at lægge termoplast ud – dog ikke i regnvejr. Når der lægges termoplastiske markeringer, skal du derfor være sikker på, at området ikke er vådt.

For at kunne lægge DecoMark, får du brug for en primer til at vedhæfte markeringerne. Tag bl.a. også et kig på vores markeringstape, samt vores udvalg af termoplastiske markeringer fra PREMARK, som kan bruges i trafikken for at navigere trafikanterne sikkert i trafikken.

Kontakt os for grundig vejledning

Ønsker du at bringe DecoMark ind i din skolegård eller legeplads, eller har du brug for at få det uddybet endnu bedre, så du kan være helt sikker på, at det er den rette løsning for dig? Uanset dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi gør os altid umage for at give dig en grundig og personlig vejledning, og for os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig!